När suget slår på..

Hej alla fina.
Idag har jag känt sån otrolig lust att kika in och uppdatera er om lite om vad som hänt den senaste tiden, för vet ni. Det har hänt maaaaasssooooor. Eller ja, kanske inte men det har känt som det iaf.

Sen får vi se om ni ens läser det, för det kan vara att Melissa vaknar och då avslutas ju inlägget innan det är färdigt - innebär också att det förtjusts upp och inlägget kommer inte upp ;)

Men vi provar!

Vi börjar från där vi sluta, sist jag uppdaterade er var när jag helt plötsligt fick för mig att rensa bort 1500 konton som jag följde på instagram. - resulterade till att jag tappa rätt många själv. Innebär dock att dem som avföljt mig för att jag avföljde dem inte följde mig för att dem ville utan att de handlade om följetågen. Menmen. Jag hänger inte läpp för det, för jag trivs med min följarskara och jag älskar att skrolla genom instagram igen - jag ser bilder från folk jag känner och konton jag vill följa. Wiho!

Till nästa sak - i maj månad va jag uppe i Växjö för att skriva antagningsprov för utbildningen jag suktat efter ett tag, specialistundersköterska inom barn och ungdom. Jag tyckte det gick sjukt dåligt men det sista som överger en är ju hoppet. Dag ut och dag in gick jag och tänkte på den här utbildningen och paniken började komma att jag inte skulle komma in. Av över 200sökande skulle dem bara ta in 20st.
Jag ringde jobbet, för att kolla ifall de kunde fixa något med mitt schema inför hösten - långa dagar va inget jag ville ha men mer än hälften av dagarna på mitt schema va till 16, eller 15.30. Hon skulle se över det och innan hon hann återkomma så kom resultatet. Två dagar efter "utsatt" datum kom resultatet, JAG KOM IN!!!!!!!! wiho.


Så till hösten ska jag ägna mig åt distansstudier, med träffar uppe i Växjö. Så i detta nu är vi i planeringen hur vi ska få ihop dagarna, hur vi ska lösa det bäst för barnen och i tankarna på hur Vincent ska fixa de något längre och fler dagar än vad det är i dagsläget.

Nu börjar det röra sig i vagnen här bredvid dock, så fortsättning följer kära ni. Jag har saknat att knappa på datorn, och jag känner att suget sakta men säkert smyger sig tillbaka. Kanske kan vi bli ett igen, kanske kan jag få tillbaka lusten helt att uppdatera. :D

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Wooooop grattis fina du ❤️
nouw.com/jenniferofhbg
bettinaliljeqvist
bettinaliljeqvist,
Så grym 👏🤗 har saknat att uppdateras av dig 😘
nouw.com/bettinaliljeqvist