När planerna blir förstörda.

När planerna går i kras och man blir jättebesviken på att det inte blev som man tänkte. Klara är hos sin farmor och farfar och har varit där sen igår, planen va att hämta henne nu på morgonen för att hennes farmor och farfar skulle ut och hugga gran.
Jag hade också planerat redan igår att jag och Vincent skulle köra och handla god frallefrukost och sen köra och hämta Klara, köra hem och fixa fram frukost innan vi skulle väcka Roger. Men nej. Allt gick i kras. Ingela ringde och fråga om Klara fick lov att följa med ut en stund, Vincent han bajsa så vi hade inte hunnit köra iväg och Roger, ja han kom upp innan vi ens hann ut. Jäkla mög.
En sån liten sak, men betydelsefull sak och allt bara sket sig så nu ligger jag och tjurar för mig själv och hoppas på en bättre fortsättning på dagen. 😩
Roger ska jobba idag så för mig hade frukosten varit en viktig del, eftersom vi inte ses något förens ikväll, och sen är tanken att jag ska sova bort större delen av morgondagen. Men ja, sånt är livet. Inget att hänga läpp för.

Men jag blev besviken för att jag inte fick överraska honom, att jag inte fick genom min plan. 😥

Dessutom saknar jag Klara och vill ha hem henne 😍

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Finja

Gillar

Kommentarer

Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Jag blir besviken över sådant med 😟 Det är så tråkigt och jobbigt 😟
Hoppas ni får en mysig dag ändå <3
nouw.com/jenniferofhbg
AnixNilsson
AnixNilsson,
Det är de små sakerna som gör det! 🌸
nouw.com/anixnilsson