När drömmen ska bli sann..

Inlägget är i samarbete med Golvshop

Tankarna spinner iväg och drömmarna tar över.
Planen om att göra om kök och badrum står fortfarande på våran "att göra lista", och såklart är det något jag mer eller mindre varje dag fantiserar om hur jag vill ha det.

Just nu är vår kök något som man lärt sig att leva med, det är min stil och jag avsky egentligen det brun/beiga kaklet som just nu gör en stor del av köket. Det är inte något som måste göras vid för att det inte går att ha så, utan det är mer att smaken är ju såklart olika och det är inte mitt drömkök.

Mitt drömkök är ljust, fräsch med en touch av grått. Vita luckor & grått kakel. Eller alternativt ljusgråa luckor med vitt kakel. HUR SNYGGT?! Golvshops sortiment av kakel faller mig i smaken! :D


Toaletten idags läget, ja vad ska jag säga om den? Ni vet när man har två toaletter, då har man oftast en "gästtoa" och sen ett badrum. Vår toalett är liten som en gästtoa och har ingen dusch, utan i dagsläget har vi duschen i källaren - precis som många andra hus har/har haft på denna gatan. Men drömmen är att flytta upp duschen, skaffa badkar och inreda ett utomordentligt snyggt badrum här uppe - platsen har vi så det hänger såklart på att vi ska veta HUR vi vill ha det, och sen såklart på ekonomin. Ekonomin styr allt & peppar peppar så kanske vi kan uppfylla våra drömmar inom kort.

Inne på golvshop har dem mängder med olika fina kakel, både till badrum och kök. Där är kakel, klinker, golv, tapeter, färg, inredning med mera. Mycket som behövs för att skapa vårt kök & badrum finnes där. Tänk så enkelt, ett knapptryck och du har beställt det - hem till dörren om du så önskar.

Går du precis som jag i tankarna på att göra om hemma? Kika in på Golvshop och kolla , så mycket fint! :D

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer