När det inte blir som man tänkt!

Bloggträff, Onödigt vetande

​Ni vet känslan av att man sitter och planerar dagen utifrån hur man vet att bebis förmodligen kommer sova. Vilken ände man ska börja och vad man ska passa på att göra, men så blir det inte så för bebis bestämmer sig för att inte alls sova de två timmarna som man tyckte hade blivit en rutin. 
Igår var en sån dag. 
Visst, nu fick jag sovmorgon för Vincent sov till kvart över 8, och jag var mer utvilad än vad jag varit de senaste veckorna. Så förmiddagen gick snabbt, vi tog en promenad med Senita och Oliver, klappade på hästarna och tragga skit. Vid kvart över 11 verkade Vincent både hungrig och trött så därför fick han lite tidig lunch, men valde att protestera så de blev inte så mycket av den fasta födan så han fick en skvätt även från mig där han valde att somna. När jag märkte att han började somna började jag planera vad jag skulle hinna med, tji fick jag för 20min senare vaknade han. Jag hann inte ens äta lunch, snopet. haha.
Men han var på strålande humör så vad gjorde det? Vi hjälptes åt att fixa och dona lite här hemma ändå, men inte ens hälften av sakerna som jag tänkte skulle bli gjorda. haha! Blir dagens projekt?!

Strax efter 16 kom Roger hem, och med sig hade han Klara. ÄNTLIGEN! Jag saknar sönder henne varje gång jag inte har henne hos mig. Hon bestämde i lördags att hon skulle sova hos farmor och farfar mellan söndag och måndag och såklart fick hon det. Men åh, mitt mammahjärta värker när jag inte har barnen hos mig. haha
Eftermiddagen och kvällen valde hon dock att leka med Olivia, dissad javisst. haha. Hon gav mig iaf blommor, två tusen pussar och massa kramar och sa att hon hade saknat mig en massa. - alltid något.
När barnen somnade mös jag och älskling i soffan och kollade på house.

Idag blev det inte fullt lika bra sovmorgon, dessutom har natten varit många uppvaknande. Men vad gör de när barnen är på bra humör? Det enda jag saknar nu är väl att kunna gå ut och gå en lång runda med vagnen, för även om Vincent är så trött så han skulle kunna somna i vagnen så gör han ju tyvärr inte de. Det var ytterst få dagar som vi lyckades somna honom i liggvagnen, men nej de blev ingen rutin tyvärr. 
Klara är lämnad på dagis sen en timme tillbaka, Vincent sover sen en kvart tillbaka och jag har precis intagit frukosten. - Runda björn med skinka/kyckling och paprika. en kopp te och ett glas vatten. MUMS.
Till mellanmål planerar jag en smoothie med banan, hallon och mandelmjölk. - allt för att sötsuget inte ska finnas. För min kropp är de viktigt med att intaga mat och frukt hela tiden annars är det mer än lätt att dyka ner i godisträsket igen och det vill jag minsann inte!

Planerna för idag är att först och främst äta upp min frukost, sen ska jag ner och starta en maskin tvätt. Tvättkorgen svämmar över tack vare att jag byte lakan i sängarna igår, så får försöka tvätta undan trots att jag gärna hade väntat tills de var fint väder igen. Men sen blir det att ta fram strykbrädan och stryka kläder. - finns inget värre än skrynkliga kläder och eftersom jag aldrig lägger någon direkt energi till att vika kläderna direkt efter de hängt på tork så blir dem ju hur skrynkliga som helst!

aja, under dagen ska jag även försöka göra ett litet inlägg om lite saker som jag provat på hur goodiebagsen som jag fick på bloggträffen! :D
Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer