När den ena slutar börjar den andra.

Hej finisar!
Hur är det med er idag?
Med mig är det bara bra, förutom att jag är frusen och känner mig en aning trött och har därför parkerat mig i soffan, istället för att göra någon nytta här hemma. Men det springer ju inte direkt ifrån mig och jag tänkte kanske ta ett ryck i eftermiddag istället.

Igår var en dag med full fart från morgon till kväll, och överlag så skötte sig barnen helt exemplariskt!
Vi började med att lämna de stora på förskolan och skolan och sen gick jag och Melissa hem och fick i oss lite frukost. Efter det blev där en liten stund innan det var dags att packa ihop en väska med det nödvändiga inför dagen, klä på oss & göra vid oss innan det var dags att köra och hämta Vincent på förskolan och sen Klara på skolan.
Därefter körde vi in till stan, hittade parkering och handlade en dricka. För dricka till mig själv det glömde jag minsann hemma.

Sen blev det till barnens stora förtjusning att gå till polisstationen och ta foto till passen. Barnens pass, för att jag inte har något pass det slog mig först när vi körde vidare mot Kristianstad - så nu måste jag in imorgon igen och hoppas att det hinner komma innan vi ska iväg på sportlovet. haha!

Till Vincents stora besvikelse va det ju att dem vi mötte på polisstationen inte hade någon polisunifom och vi såg inte heller någon med det, inga polisbilar och inget spännande alls - nej det var inte alls som han hade förväntat sig. Men att ta kort i den där konstiga apparaten var i försig roligt. ;)

iaf så stod besök hos ögonläkaren näst på schemat och dit kom vi för en gångs skull tidigare så barnen hann leka lite innan det var dags att gå in och bruka allvar och tyvärr så gick besöket jättebra - men tyvärr inte till Vincents fördel, han ser sämre med det ena ögat och ska därför lappbehandlas varje dag - tre timmar om dagen.
Med Klara va det 2timmar, 5dagar i veckan. Vincent ska ha sin varje dag och för mig känns det som ett slag i magen. Varför ska de behöva drabbas av samma dumma åkomma?!
skelning och att de ska behöva lappbehandlas för att de inte använder de ena ögat lika mycket och därmed minskas funktionen..

Aja. det blir nog bra iaf. Klara hade sin i 3år, i perioder sen slapp hon den helt. Så vi håller tummarna på att vi brukar allvar med den och att det gör nytta snabbt för Vincent så han slipper den sen! :)

En rutin sen Klara va liten och började gå hos ögonläkaren är att en glass ska ätas efter ett lyckat besök, lillebror tyckte minsann det var en perfekt rutin och vill att vi fortsätter med det. Men vem äter frivilligt en kall glass i denna kylan? burrr! hahah

Jodå, lillasyster va också med - dock sovandes under tiden vi va på sjukhuset och därför blev där inga bilder på henne ;)

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

Annaasvensson
Annaasvensson,
Verkar som du haft en väldigt effektiv dag! 😊 vart ska ni åka på sportlovet? 😍
nouw.com/annaasvensson
JuliaElisabeth
JuliaElisabeth,
Låter som en fullspäckad dag 😊 och vart ska ni åka iväg någonstans 😊
nouw.com/juliaelisabeth
Madde,
Viktigt att få unna sig den där tiden i soffan bara, tyvärr sitter jag här för mycket just nu..
www.missmadelena.se
Fnulan,
Hahaha men så söt!!! Jag hoppas att glassen var lite tröst i alla fall. KRAM
www.fnulan.se
Marie,
Ohh tack för du påminnner om pass, det måste vi fixa. Samt bra ändå då att det gick bra, men det kommer säkert gå bra med ögonlappen med hemma, det ska ju hjälpa
sweetwords.se
Kamilla,
Vår äldsta hade också lapp för ögat något år. Nu har han inga problem med synen i vuxen ålder. Var det inte det ena är var det det andra hela tiden med barn stora som små
kamillaskamera.com/
Michelle ,
Gött att ni kunde ta pass till barnen . Och de måste vara jätteglada att de fick glass efteråt 😊 💕
www.michellefrandell.blogg.se
Sarah,
Så typiskt att du kom på att du inte har nåt pass när ni åkte därifrån :/ Det låter som en bra rutin 😊 Den där glassen är så god 😊
CheerSarah.devote.se
Amandizan
Amandizan,
Jag har också skelning kanske inte syns på bilderna direkt men har själv haft lappar på. Var inte så kul som barn 😊
nouw.com/amandizan
asemartensson
asemartensson,
Ja de är inge roligt när de blir nåt med barnen. Hoppas han låter lappen sitta kvar dom timmarna dom ska sitta där 😊
nouw.com/asemartensson