När bebis är ute försvinner alla smärtor.

God förmiddag finisar!

Här sitter jag med rumpan i soffan, när jag kanske borde göra något vettigare. Men just nu, i denna stunden orkar jag faktiskt inte göra ett smack!
Ryggen gör såååå ont idag, känns som den ska gå av på mitten och det ni, det är inget trevligt alls. Sen har jag förbannat ont i brösten, mest det ena. Jag vet inte om jag lyckats dra på mig mjölkstockning redan eller vad det är för fy bubblan vad ont det gör. Men det rättar väl till sig, har lagt värmande inlägg i linnet idag och skippade bhn så förhoppningsvis hjälper det. Känns lite bättre redan, men vi får se hur dagen artar sig.

Annars då? Jo, de stora barnen va så himla duktiga igår. De bråkade inte alls med mig, och det var inga svårigheter och få dem i säng. Ibland kan dem de små liven! :D Och lilla donnan är också faktiskt lätt att ha och göra med. Hon sover, äter, är vaken lite men hon är för det mesta nöjd och harmonisk. Det enda är väl att hon förmodligen precis som sin storasyster kommer bli en kräkbebis ;) haha. Men sålänge hon får i sig mat, är nöjd & glad och mår toppen så får hon kräka ner mig bäst hon vill. Blir att ta med lärdomen från när Klara va liten - ha alltid med dig en extra tröja & helst gärna en bh också. haha!

Klara och Vincent är på förskolan idag, själva för första gången denna rundan av inskolningen. Eller ja inte Klara såklart. hon har ju varit där själv innan men Vincent. Sist vi lämnade honom ringde dem efter 1,5timme och bad oss hämta honom. Då ville han inte mer, och det var en trött gosse som jag möttes av i grinden som sa "hem mamma, hem". Så vi hoppas det går bättre idag helt enkelt. :)
Tanken nu är väl att jag ska förflytta mig lite i soffan, och istället för att sitta skönt och bara titta på tv tänkte jag försöka stryka lite. Påbörjades igår, men sen va där en bebis som vakna och ville ha mat så jag får väl fortsätta där jag avslutade igår. ;)

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer