När allt spårar..

Under jul och nyår har det spårat totalt, jag har inte räknat en enda sp.
Men nästa jul och nyår, ja då är jag förmodligen så inne i det här med viktväktarna att jag inte kan tänka på något annat vis. Förhoppningarna är där i alla fall!

Men nu är det nytt år, nya möjligheter och året där jag SKA komma en bra bit på mitt mål och hittentills har dagarna gått bra. Jag jobbar fortfarande med sötsuget varje dag, och hungern på kvällarna är hemsk. Jag kan verkligen inte lägga mig hungrig, det går under några omständigheter inte. Men att välja rätt kommer förhoppningsvis ta bort både sug och hungern på kvällen!

Jag har satt upp dagar, där jag FÅR lov att synda. - inom veckobonusen såklart. Men ändå. Jag vill hellre lägga hela, eller bara halva men på en dag. Men då tänker jag inte varje vecka utan att det blir någon gång då och då utifrån omständigheterna runt omkring.
Jag ska lära mig att säga nej till kakor och godis, jag ska lära mig att jag kan sitta med när andra äter onyttigt utan att falla i fällan - igen.
Det kommer bli jobbigt men nu jäklar ska kilona bort. - jag är så jäkla missnöjd med mig själv & jag vill verkligen göra något åt det!
Jag har en klänning i garderoben, första målet är nog att kunna ha den utan att känna mig uppblåst, ful och tjock.
Kanske på något av kalasen i vår? 🤔
Ett annat mål är ett par jeans som ska passa innan min födelsedag. 19/4.
Vi får väl se om jag lyckas..

Håret åkte ju av i december, men det märkte ni kanske. Det var första delmålet -5kg. Ja. Det var då det. Jag är uppe från start igen. 😑 så någon belöning vid -5kg blir det inredd vi siktar på 10kg istället! 💃🏼

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

Sofiethufvesson
Sofiethufvesson,
Heja dig!!! Du fixar detta 😄
nouw.com/sofiethufvesson
emmamatildaa
emmamatildaa,
Madelena
Madelena,
Bara ta tag i det. Började vid årsskiftet igen, och är så otroligt taggad. Lycka till :-')
nouw.com/madelena
emmamatildaa
emmamatildaa,
oh, heja dig! 👊🏻🤗
nouw.com/emmamatildaa