Myspys.

Tågresan upp gick bättre än bilresan hem. Blä!
Vi hade inte gjort i många minuter när mamma fick stanna bilen för jag kände att jag mådde så illa så jag behövde kräkas. Nu kräkte jag inte, men blä.
Flera gånger fick vi ta paus för att min mage höll på att spela mig ett spratt så när vi kom till Göteborg så va jag tvungen att tvinga mig själv att somna. När jag väl vakna va vi framme vid outleten & då va de ju paus i någon timme. Efter lite shopping så blev det mat och sen resten av bilfärden hem. Vilket tack och lov gick bättre.

Väl hemma hade flickorna somnat, men Vincent va vaken och kramen jag fick av honom, åh. ❤️ underbara lilla pyre. Han va så lycklig för att han fick provsitta mormors nya bil. Haha! Sådär nästan mitt i natten, men de brydde inte han sig om.
Sen fick jag stoppa ner honom i sängen och pussa på alla tre barnen innan jag kröp ner bredvid Roger i sängen. 🙌🏻 och bilden nedan talar för hur jag vaknade.

Klara kom in, kröp ner och bara mös. Dröjde inte länge innan både ett och två barn till kom och så mysigt. Ibland behöver man verkligen avbrottet för att uppskatta stunderna med barnen ännu mer.

Nu däremot laddar vi för en dag av mys & lite födelsedagsfirande av världens bästaste vän. Min Emma ❤️

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer