Mysig torsdag!

Familjen ?, Onödigt vetande

Ligger nerbäddad mellan två snarkande barn, och katten vid fötterna. Lyxen man får ha när sambon är iväg. (Om man nu ska se något positivt med det?! 😂) haha.
Dagen idag har fått fort, hela förmiddagen och till lite efter middag va vi hos fina Mikaela och hennes söta barn.
Klara lekte fint med hennes två äldsta, och har pratat om dem hela eftermiddagen. Så får nog boka in en ny lekdejt med dem någon dag, om våra öron orkar villsäga. Ljudnivån går ganska snabbt upp när två-tre barn leker och är i full gång, haha!
Mikaela bjöd på god frukost & sen fruktsallad - hur gott! 😍 och en massa prat. Denna underbara människa!

Tanken var att när vi körde från Mikaela skulle vi stanna inom stationen och plocka upp min mormor, så blev inte fallet för tågen var förenade pga av obehöriga på spåret. Wiho.
Så vi fick köra hem, och sen köra in och hämta henne två timmar senare. Med facit i hand skulle vi gjort lite ärenden under tiden, men det får vi fixa imorgon ist. 😅

Kvällen har spenderats med mormor och barnen. Morgondagen kommer spenderas på lika vis, sen är dagen oplanerad. Vi tar det som det kommer.

Roger är iväg med fotbollslaget på träningsläger, så för att jag och barnen skulle slippa vara själva så lurade vi hit mormor, både mysigt och trevligt och tryggt! Haha.
Så denna helgen kommer bestå av tragg, tragg och tragg. Men massa mys och kortspel också! 😂🙊

Nu däremot ska jag sova, innan katten får för sig att jag ska leka med honom för rör jag mig nu stör jag nog båda barnen. Och vill Bacardi leka så åker han ut, vilket gör att jag måste gå upp och släppa ut honom - inte tänkbart just nu.

Konsten att fånga fem barn på bild, samtidigt 😂

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer