Mys!

Det var en överlycklig Klara jag hämtade från dagis innan idag, full av energi tills vi kom hem. Hon blev så trött så det såg ut som hon skulle somna vilken sekund som helst, blev en lugn stund framför tven innan vi satte igång med lek & bus även här hemma.
Fick hjälp att fixa mat, potatismos & fiskgratäng. Mums! Klara ville ha pannkakor, lyxa till det eftersom jag ville att hon skulle äta ordentligt innan vi gick till fotbollen och pannkakor brukar för det mesta slinka ner ;)
Sen va det bollskoj för loppan, höjdpunkten på veckan och hon va så taggad inför detta eftersom hon inte varit där nu när det varit jullov! :)
Nu sitter vi och varvar ner; klara äter en macka och Vincent åt lite och somnade. Roger ska snart iväg ocg jag och barnen ska bara ta det lugnt :) åtminstone tills dem somnat. Sen har jag massa som ska fixas, blandannat tvätta för de "hann" jag inte innan och renbädda sängen ska jag med göra. Drog av allt innan men hann inte längre ;p haha!
Wiho, kvällen räddad. Tänkte jag skulle försöka framkalla lite bilder imorgon, men tänkte se om jag hinner ladda upp några i kväll :)

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Finja

Gillar

Kommentarer