Mycket tankar..

Godmorgon!

Numera har jag väldigt svårt att komma till ro på kvällarna, och när man väl kommer till ro så är det något av barnen som knorrar till så då blir det oro av det istället.

Igårkväll hann jag precis komma till ro, sen hörde jag både Vincent gnälla till och sen Klara, strax därefter kom Klara intassandes så det blev en stund inne hos henne för att få henne att känna sig trygg. Hon höll om mig så hårt, så jag kände mig verkligen elak när jag sakta tog mig ur greppet och smög in i min egen säng. - men jag vet också att om jag hade somnat där finns det risk för att Melissa hade vaknat för mycket innan hon hade fått mat och då hade hon nog inte somnat om så fort igen.

Men någon längre stund i sin egen säng blev det inte. Vet inte riktigt vad klockan va när hon kom in igen, denna gången sa hon inget utan bara kröp upp och la sig - vid mina ben.
Jag fråga henne för ett tag sen varför hon la sig där nere, och då förklarade hon att där va minsann inte plats till henne där uppe, men där fick hon minsann plats. Det roliga är att hon faktiskt sovit där många nätter, och hälften av dem har Roger inte ens märkt av henne - så det är ju en fördel för då slipper han ligga halvt utanför & dessutom blir störd! 👌🏻

Nu är det däremot dags för morgonbestyren, frukost påklädning och sen ska vi gå till förskolan!

Hoppas ni får en fantastisk dag! 🎀

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

Fialisa88
Fialisa88,
Fialisa88
Fialisa88,
Zezze
Zezze,
Ja dessa små liv, de vet vad de vill. Tack detsamma 💕
nouw.com/zezze