MVC & gnällig bebis! ;p

Familjen ?

Njuter av lugnet, tystnaden och att bara kunna sitta ner. Iallafall några minuter till innan lilleman förmodligen vaknar igen. 
Vi startade morgonen strax innan 6, och sen har det varit full rulle på barnen. Klara kom in vid 7, vi mös och busa innan det var dags att gå till dagis och lämna av henne. Trodde Vincent skulle sova, åtminstånde påvägen tillbaka men inte det! Han vägrade vagnen totalt så det slutade med att jag tog sjalen och stoppade ner han där istället för att slippa konflikterna. BEH! 
Väl hemma gjorde jag frukost till mig själv, men äta den fick jag minsann knappt göra. Nej för istället blev Vincent pang bom jättetrött och bara skrek i ren förtvivlan. Och kom till ro, ja de gjorde han ju såklart inte de heller i första taget. 
När klockan närmare sig halv 10 insåg han att okej de är kanske dags för mat, men knappt det ville han ha för när han började äta började också ögonen gå i kors direkt - och sova ville han ju absolut inte göra ;)
Efter mycket om och men somnade han i alla fall och sov en knapp halvtimme. Så det var en grinig Vincent jag hade med mig in till stan och MVC där det var dags för cellprov. Men det gick och när vi var färdiga där fick jag i han lite mat och sen somnade han, och sover fortfarande! 
Klara är ute och leker för tillfället, hon passade på i det fina vädret, och jag som tänkte vi skulle mysa tillsammans i soffan och samla krafter inför ikväll. Men det gör vi nog en stund senare iaf. haha

Ikväll ska vi till Rogers föräldrar för svärfar fyller år, så det bjuds på kvällsmat, tårta & trevligt sällskap :) 

Nu hör jag Klara så nu få jag nog min mysstund iaf :D

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

Mizca,
Hej hej!
Såg att du också skall till Days By Johanna´s bloggträff i Maj. Så himla roligt. Skall bli kul att få träffa dig =)
www.mizca.se