Mot ett vitare leende.

Inlägget är i samarbete med bästtandblekning.se

Vem vill inte se ut som kändisarna, och vem har inte någongång varit avundsjuk på deras vita leende.
Jag kan komma ihåg sen jag var rätt liten att jag inte tyckt om mina tänder, jag har alltid haft en liten gulaktig färg sedan jag fick mina vuxentänder och har väl egentligen alltid tyckt att det var jobbigt att inte kunna le ett vitt leende.


Jag har varit inne flera gånger på att bleka tänderna, men har väl egentligen aldrig verkens tagit mig tiden eller tillåtelsen att göra det, för trots allt brydde man sig nog mer när man va yngre och vissa saker har man bara lärt sig att leva med, men varför ska det behöva vara så? Det behöver ju verkens kosta så mycket, eller ta så lång tid. Hemmablekning verkar på många sätt vara bättre än att göra det hos tandläkaren. I alla fall för en småbarnsmamma som jag, som verkens har tid, ork eller framförallt pengar att gå iväg till tandläkaren för att bleka tänderna.

Angående blekning av tänderna hemma har jag förstått utifrån allt man ser och läser på nätet att det faktiskt finns produkter som funkar, och det är väl klart att där finns tandkrämer och andra små produkter som du kan köpa i vanliga affär som kanske bleker tänderna, eller så är det bara för fantasin och att man inbillar sig att dem blir vitare?
Det är det närmaste tandblekning jag har kommit, men man borde kanske ta tag i det en gång för alla, att bleka sina tänder och få det där leendet man drömt om? för i dagsläget är det minsann inte ofta jag visar mina tänder. Och ska jag vara helt ärlig så tycker jag nästan det är lite jobbigt att ha vita arbetskläder, för det gör ju att mina tänder ser ännu gulare ut. haha!

Nu är jag rätt säker på att jag hade vågat prova, för inne på bästtandblekning.se kan du se olika företag, olika metoder men samma mål. - ett vitare leende. Du kan också läsa dig till hur det går till, vad de gör med dina tänder, vad det kostar, vad du ska undvika och ja. Egentligen allt för att du ska lyckas med din blekning.

Har du provat tandblekning hemma? Dela gärna med dig av din upplevelse.

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer