Morsdag! :)

Allmänt
Att få vara mamma är nog det bästa som har hänt mig. Jag är så jäkla lycklig varje dag över att vi har skapat ett sånt fint och underbart barn. Det är så man får nypa sig i armen för att faktiskt förstå det ibland, all värk & allt besvär unde graviditeten med henne var så värt det. 
Nu har jag ju äran att ännu en gång vara gravid, att vänta vårt andra barn. Och vår loppa ska bli storasyster! Och precis som med Klara tror jag att när allt är över så är all smärta som bortblåst, för ingen kärlek i världen kan slå den man har till sitt/sina barn.
Jag längtar så jag går i sönder att få träffa vår nya lilla familjemedlem, att få se hur bebis ser ut, och få se hur Klara reagerar på att där faktiskt kommer en bebis in i familjen. För även om hon är fullt medveten om att där är en bebis i min mage, och efter i fredags är hon ännu mer säker för hon fick nämligen respons på sina pussar, buffar och tryckningar. En buff på kinden när hon låg med huvudet mot min magen och blicken, minen och hennes utryck - helt obetalbart! 
Nu återstår och se hur länge det dröjer innan Roger med får vara med och känna, för i nuläget är det precis som med Klara, helt blixtstilla när man lägger handen på magen ;)Sen visade det sig att jag har livmodern i framväg, vilket i sin tur kan försena känslan av rörelser på "utsidan" om jag förstått det rätt, kunde väl även vara dagar där sparkarna inte var lika starka eller rentutav borta. Men vi får väl se.
Det ska iaf bli apännade att återigen få bli mamma, att vi ska bli 4! :D Wiho!

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer