Morgonpigg vildning! 🤗

Godmorgon tidiga morgon, du börjar bli en vardag. Vincent vaknade kvart i 7, ungefär i samma tid som resterande del av veckan. Men pigg och glad så vad gör det egentligen?
Enda nackdelen är väl att verkens jag eller Roger har sovit speciellt mycket för att Klara har legat mellan oss, drömt, sparkar och pratat en massa. Och imed att jag hört att hon sagt saker som "neeeej gör inte så" "aaaaj, nej" så har jag velat flytta in henne till hennes säng igen. Vet själv hur tryggheten va att ligga hos mamma när man drömde när man va liten..

Klara sover med andra ord fortfarande, medans Vincent bygger pussel och jag tittar på. Gud nåde om man hjälper honom nu mera, haha! Tråkigt bara att det bara är två olika pussel som gäller, ingen större variation precis ;) men är han nöjd är jag nöjd!

Idag är det läkaren i Hässleholm som gäller på fm, sen i eftermiddag tar jag en sväng till Kristianstad med för TUL. 🙏🏼 så håll tummarna på att bebis inte är gigantisk utan faktiskt normal och att bebis mår perfekt.. Så idag ska barnen bli passade mer eller mindre hela dagen. Känns inte alls kul, men de (Klara) är taggad. Haha. Så på så sätt känns det ju såklart lättare men ja, det känns så dumt ändå. Så typiskt att få tiderna samma vecka som Roger börjat jobba, när man haft flera veckor innan på sig att avklara sådana saker 😅

Lite läskigt med att gå på TUL själv, utan min andra hälft. Men ja, det får bli så idag. Inte mycket att göra åt det ^^

Ha en toppen dag, för det ska vi försöka ha. 😘

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Finja

Gillar

Kommentarer