Morfinet tog över..

Halva helgen försvann i en dimma av morfin, så att det var måndag igår igen det var det nog ingen som riktigt kände. Men barnen hade roligt och har inte märkt av min frånvaro speciellt mycket eftersom Vincent har varit hos farmor och farfar mellan torsdag till lördag och Klara var passade nog hos Lova natten mellan fredag och lördag.

Två kalas hann vi i alla fall med, och vi ligger fortfarande minus på sömnkontot efter helgen. MEN vi jobbar oss genom det och försöker ta igen det lite och lite.

Att vara mammaledig just nu är verkligen inte dans på rosor, jag försöker varje dag att få till allas behov och vad barnen behöver. Barnen är för mig det viktigaste och hemmet får komma därefter, sen hur mycket det hänger efter och hur mycket som läggs i sin tur på Roger - ja det är ett problem vi får ta tag i senare. Just nu är Melissa så himla krävande, hon ska helst sitta i knät på en hela tiden och lilla minsta jag inte sitter hos henne så gnäller hon, springer efter mig och hålla mig i benen "upp upp" "bära bära" och "MAMMMAAAAAAAAAAAAA" Min rygg har sagt ifrån och numera försöker jag att inte bära på henne hela tiden, det är tur att hon inte är någon tungviktare utan är rätt lätt att konka rundor på, men tillräckligt tung för att det ska bli påfrestande för ryggen som inte hänger med..
Men nog med klagandet. Visst finns det stunder som är helt underbara - fantastiska och så fina barnen är. Det är tur att det väger upp allt det negativa annars hade jag nog blivit helt knäpp.Förmiddagen har vi spenderat ute, jag och Melissa. Sen fick vi finbesök av Sofie och Julia vilket var hur trevligt som helst. Melissa som älskar bebisar var lyrisk och man ser verkligen hur mycket hon vill men att förståndet inte riktigt finns där.

Nu däremot är det dags att springa och hämta de två stora barnen. Mina glädjespridare. Kanske blir det en eftermiddag ute i solen! :D

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

Therese,
Åh vad jobbigt, hoppas du är bättre nu!
www.theresemolander.se