MIX MAX! :D

Familjen ?

​Halloj finisar!
Hoppas ni mår bättre än vad jag gör, puhh.
Mitt huvud gör ont, min mage värker och jag känner mig allmänt slö. Vaknade med detta imorse och kan säga att det tog emot att ens gå upp när Vincent vaknade. Ännu värre va det ju att jag var halvt död och han var på så himla bra humör, tur han har haft Klara hemma idag som han har kunnat busa med hela förmiddagen. Och jag? ja jag har legat i Klara säng största delen av förmiddagen. Dåliga mamma, javisst!

Nu sover i alla fall Vincent sen 1,5timme tillbaka och vaknar säkerligen när som. Hinner jag avsluta här? ja de är alltid något man inte vet ;)

Idag är planerna inte många, jag ska vila vila vila. Och sen leka med barnen. Får väl hitta på någon mat att äta i eftermiddag/kväll och sen ska jag vila lite till. Inatt vaknas jobb, wiho. eller ja. Vi får väl se om jag tycker det är wiho, jag ska gå bredvid för att se om de är något för mig. Jag tror nästan det är det, men som Roger sa "hur ska du klara det? du är ju alltid trött i vanliga fall" ja, nu menade jag ju att jag lätt kunde jobba en natt då och då utan att behöva sova bort en hel dag, räckre väl med några timmar tänker jag?
Jag lovar att uppdatera er om detta imorgon ;) haha!

Nu däremot, ja nu ska jag spela spel med fina underbara lilla Klara. 


Kram på er!

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

emmamatildaa
emmamatildaa,
Får hoppas det. 😃 ha en fin dag vännen! 😃
nouw.com/emmamatildaa
Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Hoppas ni får en super mysig dag och att jobbet går bra inatt 😊
nouw.com/jenniferofhbg
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Åh, det där spelet .... jag verkligen älskade det. Mina äldre kusiner hade det och jag såg alltid fram emot att få spela det när jag kom dit på besök. Det var det bästa när vi åkte dit, att få spela Mix Max - det var ju typ 20 år sen så spelet har ändrats sen dess ser jag 😊 Men oj vad kul jag tyckte det ar då!!
nouw.com/frökenrödlök