Min modiga 6åring!

Min 6åring har gjort det, hon vågade och hon är lagom stolt över det. Sen att hon kanske inte riktigt har kommit underfund med vad det hela innebär och sådär, det löser sig. ;)

Idag har vi haft besök av Josefine och Kasper, supertrevligt och det är på tok för sällan det händer tyvärr. Men så är det.
Sist vi träffade dem va på Kaspers kalas och redan då hade Klara stålsatt sig med att hon skulle berätta för Kasper att hon va kär i honom, men hon sa att hon bara hade sagt det som hastigast men inte dirket fått något svar.
Efter denna dagen har hon pratat om det, och imorse sa hon att hon skulle rita en teckning till Kasper. Vilket hon gjorde, på helt eget bevåg och jag var inte ens där när hon gjorde det - helt underbara lilla sötaste Klara.

Tyvärr glömde jag ta bild på denna söta teckning, men där var iaf hjärtan och hon hade skrivit "jag är kär i dej Kasper" och "jag älskar dej Kasper". Hur sött!!

Hon berättade även för mig att hon ville bli ihop med Kasper, men att hon skulle fråga om han ville det när dem var själva på hennes rum.
Lycklig kom hon och berättade efter någon timme, att han faktiskt va kär i henne också och att hon frågade om dem skulle bli ihop, och vet ni.
Han ville bli ihop. :D

Såklart behövde mammorna ta en pussbild, men barnen kom inte till skada. ;)

Som ni ser har känslorna nog funnits där ett tag. ;) finaste ni.

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

Kamilla,
Så söta de är det lilla kärleksparet. Me Like på detta inlägg.
kamillaskamera.com/
Carolina,