Mer än nöjd!

Sjollahopp!
Känslan när man tror man har hur mycket tid som helat, men ändå står med paniken i halsen och inser att man skulle kört för 10minuter sen. Japp, jag har gjort det igen.
Hade bestämt dejt med Mikaela och Caisa i stan, halv 10. När klockan va halv 8 och lilleman vakna. Ja då tänkte jag "det är lugnt, det är två timmar tills jag ska vara i stan" men sen försvann tiden och kvart över 9 insåg jag att jag kanske skulle sätta lite mascara på ögonfransarna och släppa ner det gräsliga håret 😅.
Aja, 10minuter sen blev jag. Får bli bättre på att få tummen ur röven när jag ska iväg helt enkelt. Och det bästa idag vra nog att barnen inte skulle med för då hade vi förmodligen blivit ännu senare. Haha!
Nej idag var denna mamman ute på lift själv, och unnade sig själv ett frisörbesök till och med så nu är mina slitna och tråkiga toppar borta och jag är mer än nöjd med min nya frisyr. :D

Nu är jag bara i valet och kvalet om jag ska lägga i en färg, typ röd. Eller om jag ska behålla det bruna jag har nu och slippa utväxten. för den färgen jag har i nu har blekts så pass mycket att den matchar utväxten. Men sen hade jag gärna haft rött ett tag... Humf.
Får kanske fråga sambon om råd, vad han tycker :D hihi.

Ha en fortsatt fin dag alla.
Nu ska jag plocka undan lite i köket sen blir det nog soffan en stund innan de blir full fart med barnen hela eftermiddagen.

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Finja

Gillar

Kommentarer

Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Glöm inte skicka ett foto till mig snart 😉 Väntar med spänning 😃
nouw.com/jenniferofhbg