Med kass rygg laddar jag upp inför dagen!

Hej fina ni!
Allt bra med er denna söndag?
Min rygg höll på att ta kål på mig igår, kände mig kass hela dagen och hela natten har jag haft ont. BLÄ!
MEEEEEEN vet ni, det är "bara" 50dagar kvar till bebis är beräknad så förhoppningvis går dem 50dagarna jättesnabbt och jag slipper ha ont. Är dock jätterädd för att jag ska ha ont länge efter, vet att jag hade ont ett bra tag efter med Vincent.
Kroppen hann nog precis nästan återhämta sig innan det var dags igen.. Eller ja, mer eller mindre. Kom ju inte direkt igång med träningen heller och kunde bygga upp kroppen så jag hoppas innerligt att denna bebis gillar att ligga i vagnen så jag kan få rutin på att ut och gå en lång runda efter man lämnat barnen på förskolan i höst. Annars får jag ge mig katten på att jag ska ut och gå med sjalen. - Funkade ju med Vincent dock blir det så himla varmt om man ska powerwalka med bebis i sjalen. Haha!

Aja, den tiden den sorgen. idag är det idag och då är då. Men jag ska ju inte sticka under stolen med om att jag fantiserar och längtar till bebis kommer, både för en och annan anledning. Men så är det ju, vore kanske konstigt annars.

Dagen idag består av jordgubbar, suck! Haha.
Nej men ja. Vi ska faktiskt köra och plocka jordgubbar även idag när lilleman sover, sen blir det väl enbart det i eftermiddag. Ska göra en omgång saft och sen ska resten frysas ner till färdiga syltomgångar som ska vara lätta att ta upp och göra sylt, och sen ska där även bli en hel del i småbrukar som man bara kan ta upp och gotta sig med. Älskar att ta upp skrivade frusna jordgubbar, de ska gärna vara lite frusna fortfarande. Ha lite socker på och bara äta så. MUMS! istället för godis till hösten kanske? och då kanske jag till och med kan skippa sockret och tänka på formen på kroppen som ska byggas?;) haha

Bjuder på bilden från i fredags när vi plockade ihop 40liter. Vi får väl se hur mycket vi orkar plocka ihop idag och hur samarbetsvilliga barnen är.. :)

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer