Med huvudet rakt ned..

Tänka sig att det skulle bli sådant kladd för att få tillbaka min bloggadress. För visst är de bra mycket mer motiverade att blogga när man har sin egen domän.Dagen idag har varit blandad, den började ändå hyfsat bra. Klara gick luciatåg på skolan, så fint och mysigt. De små och Roger va också med och titta. 🙌🏻 och efter det körde Roger och jobba, medans de små fick vara på förskolan och jag satte mig och plugga. Tycker ändå jag fick mycket pluggade på de timmarna jag avsatte till de..

inför småttingarnas luciafirande fixa jag med Melissa lucialinne. Fick minsann lägga upp de en bra bit, och tur va de för hon trampade nästan på de ändå. Haha..

Även där va vi samlade hela familjen och allt gick bra. Tills vi kom hem. Wow vilket jäkla kaos. Galet. Barnen va trötta och gnälliga, sluta med att jag skulle lyfta ner Vincent från stolen och han trillar handlöst ner med huvudet först. (Jag tappade greppet, och känner mig som världens sämsta. Det har gått flera timmar men jag har så ont i magen och skräcken i hans ögon studsar framför mig...)frågar ni honom uppfattade han de som att jag puttade ner honom, hur hemskt är inte de liksom. 😭


Aja. Nya tag imorgon. Förhoppningvis en bättre sådan. De små ska vara på förskolan några timmar och Klara ska till skolan. Medans dem är där ska jag plugga järnet så jag slipper lägga hela helgen på de sen. Men ja, vi får se. Ibland säger hjärnan bara stopp för stunden, det är som att man läser och läser men de fastnar liksom Inte. Då behövs paus och mina pauser imorgon lär bli städning.


Ett mysigt luciafirande, och vet ni. Idag blir det bara bilder på mina barn + Oliver. För på resten av bilderna är där andra barn, vars föräldrar jag inte frågat om jag får lägga upp bilder på. Att ta och att lägga ut, det är ju inte riktigt samma sak. Söta bilder är där iaf och åh, så fina bilder på Melissa och hennes favvis fröknar. ❤️

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer