Måste sänka kraven på sig själv ibland..

Hej finisar!
Kul att se att där är ett antal som fortfarande hittar hit, det är sånt som förgyller dagen lite extra. Precis som fina kommentarer, folk som hör av sig osv.
Jag bestämde mig som sagt för att öppna upp bloggen igen efter att den varit stängd/låst i en vecka. Denna veckan har varit sjukt skön, inga måsten, inga krav och ingen tid som gått till att sitta vid datorn "bara för att jag måste"
Det är inte anledningen till att jag började blogga men tyvärr blev det så, det blev ett krav, ett måste och någonstans där förlorande jag även min känsla för att blogga. Känslan av att det var roligt, det enda jag siktade på varje dag var att få fler och fler läsare.

Många gånger tänkte jag, redan innan jag låste denna.. Skaffa en ny, börja om. Men vad hade det hjälpt? Nu tänker jag köra mitt race, blir bloggen uppdaterad, ja då blir den det. Står den still i några dagar, ja då måste även det vara okej. Jag måste intala mig själv om att jag bloggar för min egen skull och inte för någon annan människa..

Aja, nu svamlar jag nog mest, mitt i natten i den lilla paus vi har på jobbet. Snart är det dags för morgonrundan, och därefter om några timmar väntar min kudde på att jag ska komma och lägga mig och sova. Längtar!! För nu är jag faktiskt trött, men lite Cola och en macka på det sen är jag nog fit for fight igen.
Efter jag sovit några timmar ska jag och vår underbara tös ha egentid i stan, vi ska kolla på bio. Klaras första bio, åh. Jag är så pirrig. Tycker detta ska bli så roligt, jag hoppas bara att hon tycker den är bra och att hon faktiskt har orken och lusten att sitta kvar tills filmen är färdig. Hoppas på att popcornen ska locka henne ännu mer 😍😍

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Tyringe

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
🎅 Bolmgrens Julkalender 2016 🎅
Lucka 4 är nu öppen! Du kan vinna ett presentkort ❤️ in o kika!
nouw.com/bolmgren
Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Så fina ni är ❤️
Viktigt att tänka på sig själv 🌸
nouw.com/jenniferofhbg
AnixNilsson
AnixNilsson,
Saknat dina inlägg, men förstår anledningen! Ibland är det svårt. 🌸💛😍
nouw.com/anixnilsson