Måndag & en natt med lite sömn.

Allmänt
Inatt har det inte blivit mycket sömn, först kunde jag inte somna. Sen när jag väl somna vaknade jag av att Vincent hostade, vilket han gjort hela natten mer eller mindre.. Vid 2 tyckte han det var dags för mat, helt okej för han brukar äta någongång under natten dock brukar han somna om direkt men det gjorde han inte inatt. Tack vare sin hosta hade han svårt att komma till ro och därför fick jag istället upp och gå med honom när han hade ätit färdigt. Efter ca en timme somnade han om igen, och strax efter jag själv somnade om (hade svårt att komma till ro igen) vaknade jag av att Klara kom in till oss, iskall. Hon vägrar pjyamas eller nattlinne. Tog på henne ett igår men det slet hon av sig innan hon somna så de var ingen mening med det. HahaHon brukar dock vara rätt duktig på Att ha på sig täcket numera, vilket hon absolut inte har varit innan - men då har hon iaf accepterat pjyamasen. Iaf så hade jag ytterligare en gång till svårt att somna om för att sen vakna upp en runda när Roger gick till jobbet och sen får att hålla morgon lite i 8, med två underbara barn som var överlyckliga båda två! 
Gick och fixa frukost under tiden Klara underhöll Vincent i vår säng, hör hur hon pratar och skojar med honom och hur Vincent skrattar. Så underbart! 
Nu däremot har lilleman somnat, ligger fortfarande i min famn i väntan på att han ska släppa bröstet så jag kan få in nappen istället. Klara hon sitter här bredvid mig med sin nya pysselbok. Tänkte försöka hinna stryka lite tvätt idag, får se hur det går med det med tanke på att Vincent inte är den bästa på att sova själv & Klara brukar ta varje chans hon får stt leka med mig när lillebror sover, såklart! 
Vincents tidiga julklapp är fortfarande inte jätte poppis här hemma, hoppas dock att den ska bli det så småningom, gärna innan maxvikten uppnås ;)
Att träna magläge är inte alls Vincents grej. Men syrran hjälper gärna till att få han på bättre tankar! 
Plutten har fått prickar.. Lyckades få i mig mjölkprotein i lördags så igår hade han otroligt ont i magen och igårkväll kom prickarna, håller på att lägga sig igen tack och lov. - dumma dumma mig!
Att få fläta loppans hår, speciellt när hon själv vill de. :D

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer