Måndag 👋🏻

Nattning av barnen.

Idag har ni kunnat följa oss på mammadagar, eller ja. Lite halvt. Har inte riktigt haft verkens lust eller ork till de idag.. tråkigt nog. Kanske är de inget för mig längre? Har väl egentligen kände det dem senaste måndagarna men jag vet inte. Vi får väl se.

Mamma va här i förmiddags, hon kom redan imorse för jag skulle till vårdcentralen en sväng. Och barnen lekte fint hela dagen. Minus några incidenter.. Melissa körde in i min häl, efter att jag påmint henne om att hon inte fick köra med bilarna i köket - mer än en gång.. så jag puttade henne lite lätt bakåt, med hjälp av foten mot bilen. De va bara de att hon lyckades hålla fast i ratten när bilen välte och hon slog i munnen. Blödde som tusan och såklart värkte mammahjärtat något extremt. De va ju trots allt jag som smällde omkull henne, även ifall de absolut inte va menat så. Dumma dumma bil gick hon runt och sa sen. Så hon tyckte vän inte de va jag iaf. 😂🤦🏻‍♀️ men så dum man känner sig, när man bara ska flytta undan, och så flygen ungen.. nackdelen med att vara lättviktare kanske.

Men vilken mysig dag, den har varit så bra. Tills barnen strulades vid sängdags. Men de för de alltid så de är ju inte ovanligt. Vincent gav dock upp ganska snabbt, för tidigare ikväll hittade han pawpatrol leksaker som jag köpt för ett tag sen och gömt undan för jag hade inget till flickorna. 🤦🏻‍♀️ Men han hittade detta och ville så gärna leka med de. Inte lönt att gömma undan de igen tänkte jag och satte ultimatum att om han inte skötte sig tog jag de igen. Och han skötte sig. Lilla skrutten ❤️ Världens bästaste Vincent. ❤️

Klara hon har haft träning ikväll, och det lät som hon kom hem för en liten stund sen. Jag hoppas på massa kramar från henne innan jag kör till jobbet, och kanske hinner jag med ett snack med Roger med. Kan nog behövas. Men vi får se vad tiden blir. Här ska barnen somna först iaf :)

Melissa i ett nötskal 😂🙈 dem andra två lyckades jag inte fånga på bild. 😭❤️

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer