"Mamma, det är lövkallt ute"

I detta nu sitter jag med en glass i ena handen, (isbit från sandlådan) och fryser fingrarna av mig för att Klara ville vara ute och leka. Till hennes stora förtvivlan är sanden i sandlådan frusen och hon tycker det är kallt om näsan. Undra om hon kommer bli som sin mor, tycker om att vara inne? Haha. Aja. Jag kan väl hålla med om att det inte är det roligaste att vara i en sandlåda som är frusen, det kunde ju kommit lite snö istället som hon kunde lekt med? Hade varit blandade känslor för mig på det där. Haha.

Hela förmiddagen har vi lekt och busat inne och nu när lilleman skulle sova efter lunch så bestämde vi oss för att gå en runda med honom, eller ja. Jag gå och Klara cykla. Först tänkte jag att vi skulle skita i det för att vagnen vi brukar använda ligger i bilen som Roger har på jobbet, men det gick över förväntan med denna vagnen också.
Vincent har ju aldrig riktigt tyckt om att ligga i vagn, ännu mindre när han var liten. Nu har han iaf vant sig vid att sitta i vagnen och det går hyfsat de flesta gångerna.
I med att han inte tyckte om att ligga i vagnen när han va pytte så hade jag nästan alltid honom i sjal och därmed va ju vagnen det mest onödiga köp vi någonsin gjort. Men det var också det finaste :D Älskar vår vagn, och tack och lov har det blivit bättre. Jag har alltid selen med under vagnen, men behöver mer och mer sällan använda den och det är skönt!

Och nu gick vi in, länge vi var ute va? Haha. aja. Vi har ju varit ute en bra stund innan jag började skriva. Men nu ligger vi i soffan och ska starta en pippifilm :)

Jag däremot, jag ska publicera inlägget med veckans blogg & sen börja skriva på ett annat som kanske publiceras senare idag.

Hoppas ni får en fin dag idag. Jag hoppas min fortsätter i samma mysiga spår den har gjort hittentills.

Puss & kram på er.

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

feliziablomstedt
feliziablomstedt,
Jag veeet att man drar suckarnas suck när det kommer en kommentar som man ser är kopierad och inklistrad i inte bara ens eget kommentarsfält utan 50 andra för att locka läsare! MEN jag vill inte ha läsare, jag vill att du ska få chansen att vinna en gift box från natural cycles värt 490kr. Läs mer på min blogg! PS. Det är inte en som vinner denna gången utan TIO! Kram
nouw.com/feliziablomstedt