Lyckan är total& motivationen på topp! 👊🏻

Min resa! ????, Emma-Matilda ??

Åh. Ni som någongång har kämpat med vikten vet precis vad jag går genom. Känslan där kläderna man en gång haft inte passar, de sitter åt på fel ställe och är osmickrande. Paniken över att man inte kan knäppa knappen i byxorna eller att tröjan sitter för tight över magen. Ja ni är nog några stycken.
Men många av er har kanske också varit med om känslan att kunna knäppa byxorna igen, att ta fram den där tröjan som suttit så tight och faktiskt kunna känna sig bekväm i den. Att byxorna inte längre sitter så tight att man inte får luft när man har dem knäppta?

Jag har slarvat med maten, jag har inte följt Viktväktarna varje dag och har haft mer eller mindre ångest över det. Men jag har inte gjort utsvävningar som innan, jag har inte ätit överdrivet stora portioner bara för att det är gott, utan jag har nog lärt mig lite hur pass mycket som är "okej" och jag har inte ätit en massa kakor och godis varje dag. Och vet ni vad?
Imorse tog jag på mig ett par chinos som jag inte haft sen våren innan jag blev gravid med Vincent (2014), och de passa 😍 inte helt smickrande och de va lite tighta. MEEEN, jag fick på dem, och kunde knäppa dem!
Men de satt som sagt inte helt optimalt så istället letade jag efter något annat efter vi hade varit och lämnat Klara på förskolan. Hittade ett par shorts som jag älskade när de passa, verkligen älska. Och vet ni? Dem passa!!!!!!! :D
Lyckan är total!
Och motivationen är på topp! 👊🏻

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

keejzi
keejzi,
Ha en fin dag! 😊
nouw.com/keejzi
emmamatildaa
emmamatildaa,
taazzsih
taazzsih,
Härlig känsla när man får på sig favoritkläder igen 😀
nouw.com/taazzsih
emmamatildaa
emmamatildaa,
Ja men verkligen 😃
nouw.com/emmamatildaa
Ylva_Dandy_Lion
Ylva_Dandy_Lion,
emmamatildaa
emmamatildaa,
Sånt gör en mer motiverad 😃
Testade ett par jeans igår som jag inte har haft på väldigt länge - satt perfekt (om än något tajta).. 🙈
sofiawerlin.se
emmamatildaa
emmamatildaa,
Ja men det är verkligen så! Får man på sig ett plagg finner man sporren att få på sig nästa! ☺️ åh vad härligt! 🙋🏼😁
nouw.com/emmamatildaa
Sofiethufvesson
Sofiethufvesson,
Åh så härligt! 😄😄
nouw.com/sofiethufvesson