Lugnet har infunnit sig! 🙋🏼🎀

Familjen ?, Emma-Matilda ??

Vilken fantastisk dag och vilka fantastisk människor vi har omkring oss, först och främst cill jag tack alla underbara människor som kom hit och förgyllde Dagen, och firade barnen med oss. Stora fyllde ju 4 i september och lilleman blir 1 den 20. 😱.

Evigt tacksam, och Klara är aå glad för sina present. Ja Vincent är såklart också glad men kan inte uttrycka det på samma sätt.

Nu har lugnet infunnit sig på prästvägen, bara mormor kvar och hon ska vara kvar till imorgon. Så ikväll blir det lugnt, städa efter kalaset dock men ändå bara ta det lugnt och njuta v lugnet. Lilleman somna orecis i min famn så jag passar på att mysa lite till innan jag ska lägga ner honom. Ikväll får han lyxen att starta direkt i vår säng istället för att bli förflyttad när han vaknar. 🙈 klara ska madrasserna på golvet för att sova bredvid gammelmormor, så ska direkt in och bädda till en något trött klara ;) haha!

Aja, får Se ifall jag uppdaterar mer ikväll eller om jag väntar tills imorgon :) här kommer lite bilder från telejonen, de få bilderna som togs idag är tagna med kameran och den har jag inte nära mig just nu :)

Smörgåstårtorna blev så goda, blev så himla nöjd med rostbiffsrtan! - utseendet blev inte så avancerat men ååååh vad god!

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Vad mysigt med kalas för barn =)
nouw.com/frökenrödlök