Lugnet har hittat till prästvägen! ;D

Familjen ?

Kvällen är kommen, barnen sover och jag nördar i soffan. Tyvärr utan min fina sambo, han är kvar på jobbet och väntas inte komma än på en stund. Suck!
Så himla tråkigt att inte ha honom hemma. Fast jag ser hellre att han är iväg ikväll än att han ska behöva jobba på torsdag när Vincent fyller år, hade varit så himla typiskt att inte kunna vara med och fira honom på eftermiddagen/kvällen ju.
Men visst, han har ingen vetskap om det, men jag har och för mig är det viktigt att uppmärksamma dem på deras födelsedagar fast vi har firat dem på deras kalas, gör jag fel?

Eftermiddagen gick till bus och mys, städade av i köket dock hällde vincent ut kattmaten en gång och jag lyckades välta ut hela burken med kattmat, så nu behövs där dammsugas igen. suck! men annars har vi inte gjort så mycket mer nytta, eller ja. vi renbäddade sängen men annars inget. haha. lata? Ja en aning, men ibland får man vara de, och frågar ni Roger så är jag nog alltid lat.. haha..

och nu då? Jo nu tänkte jag kolla genom bilderna på kameran, jag tog en sån himla fin bild på Klara innan idag, hon var så himla mallig över sin nya klänning som är inköpt för tanke på fotograferingen vi ska på i helgen. 1års fotografering för Vincent och 4års fotograftering för Klara. och såklart, syskonfoto. :D Jag ser framemot det och jag har så stora förhoppningar om att Bettina ska lyckas ta så himla fina bilder på barnen denna gången med. Hon lyckades så fantastiskt med Klara när hon va 1år, och hon fick så himla fina bilder på Vincent när vi var där när han va 7månader. Men nu har barnen större viljor, de är envisa som synden själv båda två och ja. det kan nog bli svårt. Men jag tror Bettina klarar det, bättre än vad jag någonsin skulle kunna göra. haha​Ja ni förstår varför jag är nöjd va? så himla fina bilder på mina fina fina fina barn! :D

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jättemysiga bilder 😊
nouw.com/frökenrödlök
emmamatildaa
emmamatildaa,
Ja, det är fina bilder på barnen 😃
nouw.com/emmamatildaa
Svar; åh 😟
Men jag tror nog att klänningen ni köpte är minst lika fin 😍
sofiawerlin.se
emmamatildaa
emmamatildaa,
Det är den 😃
nouw.com/emmamatildaa
Sofia Werlin: mammalivet & hälsolivet
IP: 82.99.3.229