Lugnet före stormen!

Godmorgon bloggen!
Just nu sitter jag i soffan och njuter av lugnet, lugnet innan stormen. Haha.
Alla sover utom jag, de jäkla flugorna väckte mig/oss. Tror dock Roger lyckades somna om efter att ha smällt säkert 10st.

Gårdagen va mysig, jag och barnen stack in till stan vid lunchtid och tog en lunch med Emma, Madde och Dennis. Supertrevligt! Där efter gjorde vi stan osäkra ett tag innan det var dags att alla skulle bege sig på sina egna håll. Väl hemma igen så kom Pernilla och åter igen fixa mitt hår, tack!
Dock känner jag mig inte nöjd, inte pga av att det inte blev bra utan mer lite förtvivlad varför jag valde ljust. Känner inte riktigt samma glädje som jag hade när detta projektet startade, nej vi får sen ifall de blir en ljusbrun färg på detta. Om jag vågar, mitt hår ramlar kanske av. Haha..

Kvällen blev lugn, Vincent somnade för andra hången vid 18 och vaknade ju därför igen vid 20. Men han valde ändå att somna om vid 22 så det var rätt okej. Dock vaknade han till igen en stund senare så då blev jag med liggandes i sängen och vaknade av att Roger kom in och la sig. Då hade jag fortfarande alla kläder på mig, för tanken va ju inte att jag skulle sova. Haha.

Idag blir det midsommarfirande, i mellbystrand med några kompisar. Ska bli jättekul och nu hoppas vi bara att vädret också blir bra! :)

Nu hör jag ju lilleman börjar vrida på sig så nu är det nog dags för lite frukost :)
Ha en bra midsommar alla :)

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Finja

Gillar

Kommentarer