Lugn och skön dag!

Allmänt
Idag tog vi sovmorgon till 10, jag och Vincent. Klara vakna vid 11 och Roger därefter. Så vi åt sen frukost, gjorde lätta frukostbullar - snabbt och lätt. Mjöl, vatten, sirap och bakpulver - så enkelt och lätt, passar mig perfekt! ;)Efter det har vi i stort sätt bara tagit det lugnt, har varit iväg borta hos grannen och kollat på lite kläder till lilleman. Nästan alla byxorna jag köpte till honom innan han föddes är förstora i midjan och dem byxorna som inte går att spänna in kan han inte ha utan att dem bokstavligen trillar av honom så nu har ci lite fler som passar(förhoppningsvis, har ju inte provat än ;)) haha. Och när jag var oåväg hem mötte jag andra grannen på gatan, dem skulle cykla en runda så jag och Klara tänkte haka på där. Dock blev det ingen cykelrunda utan barnen lekte och vi taggade istället ;) haha. När vi kom hem igen efter 2timmar hade  Roger fixat mat så då åt jag, Klara har fortfarande inte ätit.. Får se när hon inser att måste äta mat och inte kan leva på mackor.
Nu myser vi i soffan till film innan loppan ska sova, hon är trött idag. Inte konstigt efter man varit uppe halva natten ;) haha! 
Fick paket av Emelie i höstas efter att lilleman var född, det kom ett tomt paket där man såg att innehållet hae försvunnit, vi efterlyste paketet och posten hittade sån tur det efter lite mer en vecka. Dessa tröjor fanns där i blandannat! 
Hostig lilleman trivs bra i bärsjalen!Och bärjackan jag lånat av vår fina granne är Guldvärd, vad skulle jag gjort utan den!
Fina töser!
Han fortsatte sitta bra i bärsjalen, idag lyckades jag ordentligt med knytet! Tummen upp för det!!Stoppade dock in Huvud när han hade somnat ordentligt. Han går inte med på de förens han somnat riktigt. Knasbebis!

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer