Locka iväg ett barn..

Godmorgon tisdag!
Tisdagen brukar vara väldigt poppis här hemma, åtminstone av stora tösen då det är förskola. Men idag är det ingen förskola och såklart tjatar dem båda två om det. Hur löser vi detta då? Jo vi tänkte bege oss in till stan, kolla lite i affärer och sen kanske gå en sväng på biblioteket. Får Klara som hon vill kanske vi äter lite lunch i stan med, fast det får vi se :)

Natten inatt har varit hemsk, jag har drömt jättemycket - igen.
Och det är inga roliga drömmar. Jag drömde blandannat att barnen va ute själv här hemma, som dem är ibland.. och helt plötsligt va dem borta - putts väck. Och tydligen hade där kommit förbi en gubbe med leksaker som hade lockat iväg dem. 😩 så det va nog sista gången dem va ute själv, på vääääääldigt länge för fy vad hemskt om det skulle hända. Tyvärr tror jag att mina barn lätt hade kunnat följa med någon som såg vänlig ut, speciellt om där är något som kan locka.

Aja, det är bara att hoppas på att i vår lilla by händer inget sådant..

Nej nu är det frukost på schemat innan vi ska göra vid oss och ta oss in till stan, med buss till Vincent stora förtjusning 😍👌🏻😂

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Finja

Gillar

Kommentarer

AngelicaElversson
AngelicaElversson,
Ussch stackare som drömmer sådana mardrömmar, då kan mina slänga sig i väggen.. har ni tagit upp det med barnen om det kommer en främling och så? Kanske inte hjälper men vem Vet, kanske det blir ett frö hos dem så det blir så att dem minns det sen. Hoppas du har en fin dag 😍
nouw.com/angelicaelversson
emmamatildaa
emmamatildaa,
Nog alla hormoner som sätter sprätt i hjärnan. Haha. Ja jag har tagit upp ett massor av gånger med Klara. Men Vincent är för liten för att förstå,får bara hoppas att det absolut aldrig händer och skulle det göra det så får msn hoppas storasyster är klok nog att inte gå på det. 🙏🏼 Ha en fantastisk dag fina du!
nouw.com/emmamatildaa
AngelicaElversson
AngelicaElversson,
Ah det var lite henne jag menade, minns inte hur gammal Vincent är. Hihi tack fina du! ❤
nouw.com/angelicaelversson
Jasmineivanoff
Jasmineivanoff,
Åh, dem där mardrömmarna är så hemska och "verkliga" ... 😟 shoppas ni får en fin dag ✨
nouw.com/jasmineivanoff
emmamatildaa
emmamatildaa,
Ja men Ellerhur. Känns verkligen som det hänt i verkligheten 😟
nouw.com/emmamatildaa
Jennifer,
Köp en drömfångare vännen 😊
missjennifer.se
emmamatildaa
emmamatildaa,
Funderar faktiskt på det, har aldrig drömt så mycket som nu 😟 blä!
nouw.com/emmamatildaa