Ligga still, vad är det för trams?

Familjen ?

Rulla rulla rulla. Inte många sekunder lilleman ligger still, och speciellt inte nu när han verkligen fått in tekniken på att snurra över till mage. Sen är det ju såklart roligt att snurra över till rygg igen.
Här är det ungefär 1minut mellan bilderna, han hade precis snurrat över på magen och precis efter första bilden snurrade han över till rygg igen.

Idag tar vi det bara lugnt. Klara fick feber och mådde inte alls bra igår, höll i sig inatt så inatt har varit en jobbig natt. Sovit så himla dåligt att det ens är ett under att jag sitter upp i skrivande stund. Haha!
Nu är hon en aning piggare men ändå febrig och slö. Så vi har bestämt oss för en mysdag rakt genom.
Magen börjar dock kurra så jag får nog gå och fixa något, vad? Ja det är en annan fråga. Går kanske på det lata spåret och tar en macka eller två och fixar riktig mat till ikväll istället.

Vincent va påverkad hela dagen igår, troligtvis av sina sprutor. Är lite hängig idag också och ovanligt gnällig. Men vi kämpar på ☺️👶🏻

Igår va det babyshower för finaste Anna, Johan och bebisen i magen. Vi var där en sväng jag och lilleman. Supertrevligt 😊 tog dessvärre ingen bild alls?? 😓

Nej nu ska jag se om där är något att äta, sen ska vi titta på film och mysa ☺️ 101dalamatinerna har Klara önskat. Haha

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229