Ledig tisdag!

Allmänt
Helgen försvann lika snabbt som den kom och idag är det redan tisdag. Helt sjukt, vart tar tiden vägen??Helgen bestod av jobb, mys med familj och vänner och att bara ta det lugnt. Började även röja på "mitt" rum härromdagen. Har som nyårslöfte till mig själv att jag ska få ordning på alla mina saker, kläder osv. Ska även röja på Ks rum nu i dagarna som kommer, leksaker ska rensas ut och kläder ska sorteras bort. Men sen är det svårt stt rensa bort saker med när hon leker med saker ibland. Men får plocka bort lite så kan man ju ta fram det igen om det skulle vara att man känner för att skifta lite, för nu ser det mest ut som kaos på hennes rum. 
Idag är vi lediga, jag och loppan och tanken var att jag skulle fixa det sista inne på "mitt" rum och sen ta tag i tvätten/Klaras rum, men nu är klockan snart 12 och vi har fortfarande inte gjort jättemycket vettigt. Vi myser och har det toppen och jag har ingen motivation för att städa och fixa. Vilket jag verkligen borde ha. Men får hoppas jag har mer energi ikväll, igårkväll tog jag tag i några lådor som blev hur bra som helst så jag jobbar kanske bäst på kvällen ;)
Ikväll är det korpen gympa, men först är det bad med Lina och Lova i Perstorp! Och nu ska jag ta ett ryck, ett snabbt och litet ryck innan vi blir hämtade. 
Älskar mina nya byxor, så sköna! Vilken tur jag hade att dem var för stora för Jessica ;)
Puss&kram

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer