Läskigt.

Godkväll alla fina.
Jag tänkte mest titta in och säga att vi lever och mår bra. 👋🏼👋🏼
Jag och bebis gick in i vecka 26 igår, och blev sjukskrivna idag. Något mer än så har väl inte direkt hänt för vår del, napp.
Men Klara däremot har fått tid till ögonoperation. Hon skelar, precis som hennes mor gjorde när hon va yngre. Jag lappbehandlades dock längre och fick använda prismaglasögon (något av det värsta jag visste!!). Men ändå fick jag genomgå en operation vid 18års ålder för jag tyckte att jag stördes av den, och då hade jag ändå lärt mig leva med den och det var bara när jag var trött man såg att jag skela.

Klaras skelning däremot är nog snäppet värre, hon skelar mest hela tiden och hon har själv sagt flera gånger att hon tycker att ögat försvinner - innebär också att hon alltid kisar med det ögat, vilket i sin tur kommer leda till att hon inte använder ögat och i värsta fall blir synen med åren sämre på just det ögat och det vill vi ju såklart inte.
Men även om vi pratat om det länge nu, väntat i drygt ett år för att hon skulle bli mogen för alla tester som behöver göras inför en operation så känns det så otroligt läskigt att vi nu fått tiden. Nu är det dags.
Så den 29 maj är det dags, den stora dagen. Den hemska dagen. Nog både för mig och för Klara. Klara är mest rädd för nålen, vilket jag förstår, men sen hoppas jag innerligt att de får sätta nål på henne i vaket tillstånd så hon slipper bli helt sövd med narkosen för det är något jag traumatiserade av efter mina operationer.. 🤕 men ja, vi får väl se.
Sen att vara gravid med alla hormoner gör ju säkerligen inte saken bättre. Haha! Men jag ska försöka vara stark för Klaras skull, om hon inte helt plötsligt ändrar sig och vill ha pappa med istället. Men då tror jag nog mitt mammahjärta går lite sönder där med. Haha!

Annat som händer just nu är det inte.
Klara fick upp sitt skrivbord idag, jag skruvade på det igår och idag när hon va p dagis satte vi det på plats. Hon blev dock inte jätteförtjust först eftersom vi hade flyttat hennes tält... vi tyckte dock att platsen som skrivbordet står på är den bästa så på något sätt får vi möblera om ifall hon fortfarande vill ha kvar tältet just nu, annars kanske vi kan göra en deal om att sätta ner det i källaren ett tag och sen ta upp det igen

Dock har jag inga bilder att bjuda på nu, inga nya. För jag satte mig med ipaden och där har jag inte fört över några bilder den senaste tiden.
Nu däremot ska jag sätta mig i soffan, ta ett äpple och kolla på greys! 👌🏻👋🏼

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Finja

Gillar

Kommentarer

FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Heja Klara!! Lycka till ❤️
nouw.com/frökenrödlök