Lampor, lampor, lampor. ååååååh så fint! :D

Inlägget är i samarbete med Lysman.com

Källaren är mitt favoritrum i huset just nu, jag trodde minsann aldrig jag skulle trivas så bra nere i en källare som jag gör i vår.
Trots incidenterna med dem äckliga svarta krypen så känner jag mig lugn och trygg där nere.
Men jag känner väl ändå inte att det är riktigt färdigt där nere, jag skulle vilja ha upp någon tavla, eller ja. 1årsbilderna på barnen vill jag ha upp, någon hylla och sen vill jag faktiskt ha några snygga lampor som inredning. Dels en lampa som jag kan ha i hörnan som kan lysa upp lite lagom till boken när man myser ner sig där på kvällen. Men jag vill inte bara ha vilken lampa som helst, den ska ju såklart vara snygg och passa in också.

Inne på Lysman.com har jag spanat in mer än en gång, där finns många fina lampor och glödlampor och där är faktiskt en som föll mig precis i smaken att ha nere i källaren.

Jag är förtjust i dessa fina glödlampor som inte ser ut som vanliga, och gärna till en sådan lampa, så man verkligen ser själva glödlampan!

Hur snyggt är inte det? Och hade du frågat mig hade jag tyckt det hade passat perfekt nere i vår mysiga källare - pricken över iet i de sista detaljerna som ska till. Något som jag gärna hade haft på den eventuella hyllan där nere är en sådan som du ser på bild här nedan, också med en fin glödlampa som syns!

Åh, jag skulle vilja byta ut alla lampor i hela huset mot fina och nya. Så fint och fräscht! :D

Inne på lysman.se hittar man inte bara snygga design och inredningslampor, utan även smarta och funktionella lampor till växtbelysning.

Och samtidigt som jag var där inne nu för att kika efter lampor till källaren hittade jag faktiskt fina lampor att kunna piffa upp uteplatsen till våren. Så jag får väl fram med mina fina bruna ögon och flörta lite med Roger så han går med på att vi piffar upp lite i vår! Tänk alla mysiga kvällar man kan spendera där ute, men lite extra belysning & härliga filtar så kan sommarkvällarna bli hur långa dem vill! :D


....
....
....
....
....


Denna lampa finns både till bord och golv. HUR FIN VA INTE DEN DÅ?! Matchar dessutom får uteplats i dagsläget, tänk vad lite egentligen som behövs för att pigga upp en trist liten uteplats!

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

Sarah,
Hoppas att du hittar lampan/lamporna som du vill ha till källaren 😊 Det är ju roligt att det finns så mycket ovanliga lampor att välja på 😊
CheerSarah.devote.se
JuliaElisabeth
JuliaElisabeth,
Så fin lampa och tror de kommer bli så mysigt ljus av den 😍😍
nouw.com/juliaelisabeth
Hannas krypin,
Vilka snygga lampor. Tror de skulle passa in riktigt bra i din källare.
hannafialotta.blogg.se
Michelle ,
Det är så härligt och kul att få inreda en massa , verkligen . Fins lampor ! 💕
www.michellefrandell.blogg.se
Kamilla,
Vilka fina lampor. Källaren kan ju verkligen bli favoplatsen i ett hus emd rätt belysning.
kamillaskamera.com/
Jennifer,
Jag älskar också glödlampor som inte ser ut som de vanliga tråkiga 😃
missjennifer.se
jenniferlinneaa
jenniferlinneaa,
Vilka snygga lampoR! 😃
nouw.com/jenniferlinneaa
moahhansson
moahhansson,
Supersnygga lampor! 😃
nouw.com/moahhansson
Lillan Kind,
Det är så roligt att välja ut inredning till sitt hem, och en källare kan ju vara hur mysig som helst! Belysningen gör massor! Lamporna är jättefina!
varapavag.se
Amandizan
Amandizan,
Lampor är ju jättefina och att det finns i olika varianter är så häftigt. Ja gör det flörta lite så får du nog hem lamporna😀
nouw.com/amandizan