Krylltott!

Godmorgon och wow, vilken respons jag fick på mitt förra inlägg. Slog dessutom besöksrekord, hur roligt är inte det? 😁
Är de så att personliga inlägg lockar mer än de vardagliga? 🤔känner ju lite press på mig själv nu, vad ska jag nu skriva om? Hmm.. Tål att funderas på!

Planerna för idag är inte många, vi har lämnat Klara på förskolan, Vincent har fått i sig frukost och jag tänkte jag skulle få i mig lite jag med innan vi startar dagen ordentligt. Båda barnen är förkylda, vilket suger rent ut sagt. Det har varit några jobbiga nätter de senaste nätterna inte bara på grund av förkylningen utan att barnen sovit oroligt, vaknat och varit ledsna eller bara vaknat och inte kunnat somna om. Största lasset har Roger fått ta, eftersom Vincent är suttig på natten är det just nu svårt för mig att gå in till Klara när hon vaknar, för oftast vaknar Vincent när han märker att jag reser mig - spelar ingen roll om han ligger mellan oss eller i sin egen säng. 😑

Så Roger måste vara tröttare än mig, jag är ju inte igång och jobbar hela dagarna. 👀 inte mer än busar med barnen och försöker fixa lite här hemma , kan nog va så jobbigt ändå ☺️.
Aja. Ikväll ska jag iväg med min svägerska, vi ska på me&i-party hos en av hennes vänner. Så de är väl typ planerna, och att försöka ta tag i tvätten som behöver strykas. Beror på när Vincent somnar om jag hinner göra det då. Igår somna han ju först vid kvart över 12, då va där inte mycket tid innan de var dags att hämta loppan på förskolan och sen är det full fart. Haha.

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Finja

Gillar

Kommentarer

Sofie,
Grattis till besöksrekordet! 😄🌸
sofiethufvesson.vimedbarn.se
Misstossequeen,
Fina du och grattis till besöksrekordet 😍❤️
misstossequeen.se