kladdigt till tusen.

Allmänt
Yeay, fredag och helg framför oss. En ledig helg, med min fina familj! :D
Och långledighet, vilket är ett stort plus och ett nödvändigt ont just nu. så jäkla trött på eftermiddagarna så får hoppas jag kan få lite nyenergi av ledigheten. Hihi. Idag har vi ite mycket planerat, vilket är skönt. Man behöver inte alltid ha saker planerade, jag ville dock grilla, men vi får se vad gubben säger. Han kände sig inte helt kry så han var inte jättesugen på de och det ör ju trots allt han som får stå ute och grilla, så det är han som får bestämma över den punkten. ;)

Klara är helt inne i Daniel Tiger på tven och Roger han nördar med telefonen/vilar, så jag snodde hans dator en stund. sån skillnad mellan att skriva på Ipaden/mobilen kontra datorn. Skriver jättemycket fel, eller ja det gör jag ju på telefonen och Ipaden också men helt ovan att skriva på datorn. Sitter ju aldrig vid datorn numera, men det är rätt mycket smidigare i många syften, men roligare med Ipaden ju.

Aja, helgen får vi se vad den har att erbjuda mer än att mamma ska firas på lördag så då ska vi dit. Vi fira ju henne lite igår jag och K, men B och J skulle göra tårta på lördag så då måste vi ju dit och se mästervärket! :D Ska bli mysigt att umgås med dem också, alltid lika kul. Och blir K inte sämre (lite hostig och snuvig) finns det ju inget hinder så länge mamma säger att det är okej. tror dessutom hon ville behålla K där och mysa ;) Tror inte K har något som helst emot det heller, eftersom hon inte ville med mig hem igår. haha! Har precis haft kurs med K hur man startar Pippi på dvdn, så nu kanske hon inte väcker oss imorgon utan går och startar den själv ;) haha. men nu ska jag mysa med min fina familj så återkommer kanske med ett kladdigt inlägg till ikväll. puss&kram

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer