Klä på dig!

Familjen ?, Emma-Matilda ??

God kväll alla finisar!
Vet ni vad? Livet är så jäkla underbart och jag fullkomligt älskar denna sommaren, att Roger är ledig och att vi får vara tillsammans hela familjen.

Igår fyllde Roger år och som present detta året beslutade jag och Klara att vi skulle överraska med en utflykt, vi bestämde även att vi skulle sova över någonstans & bestämde oss för att tälta - imed att det är nog de Roger skulle uppskatta mest. Sagt & gjort, vi väckte Roger på morgonen med orden - upp och klä dig, om En kvart ska du sitta i bilen (något sådant och såklart en massa grattis och mindre bra skönsång! 😂🙈)
En halvtimme senare var vi inne på golfrestaurangen och bottnade dagen med god frukostbuffé. Därefter blev det att köra ner till Tomelilla och Tosselilla, Klara var överlycklig & ja Roger med väl. 😅
Båda barnen skötte sig bra och stormtrivdes i vattnet, både att åka kana och att leka i vattnet, åka karuseller tyckte Klara va superkul och att kolla på djuren va Vincents favorit.
Till Klaras stora förtjusning träffa vi på Minya med familj - alltid lika mysigt & som sagt. Klara blev överlycklig. Dagen var räddad och flickorna lekte hela dagen, enda till stängning. (Papporna passa också på att leka) haha!!

När vi var nöjda för dagen checkade vi in på campingen och slog upp tältet som vi så snällt fått låna av Anna & Kohan och det verkar minsann som vi kanske får skaffa ett eget, ett större än de vi redan har hemma för att ligga fyra stycken i det vi har hemma funkar inte. Detta blev perfekt!
Här sov vi ju då inatt och eftersom det var så dåligt väder i morse Så bestämde vi oss för att inte gå in på Tosselilla idag utan satsa på en av de andra dagarna (onsdag eller torsdag). Dock klarnade det upp efter lunch och blev jättefint ändå, så vi har lekt och busat på campingen större delen av dagen.
Och nu ligger jag i tältet och myser med EB sovandes Vincent medans Roger & Klara sitter utanför och spelar kort. Ska bli intressant och se ifall vi kommer till ro ikväll, massa ljud utanför och tältväggarna isolerar ju inte något vidare ;) haha.

Planerna inför kommande dagar är dock att ta en dag på Toaselilla. Dock verkar det som att det ska bli uselt väder imorgon och bättre på torsdag så vi har inte bestämt om vi ska stanna ytterligare en natt och ta Tosselilla först på torsdag, annars åker vi hem imorgon. :)

Iaf, jag bjuder på en bildbomb. Lire bilder från min telefon. Där är fler på Rogers telefon och sen en hel bunt på kameran, men den bildbomben kommer först sen ;)

Nu ska jag krypa ner och värma mig ordentligt under täcket. Jag fryser och det bådar inte gott inför lommande natt. Va fruktansvärt kallt några timmar inatt 😰

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer