Kan man önska?

Natten gick inte speciellt fort, blä.
Men det är tur det är ett varierande jobb, så man aldrig vet vad man möts av under ett pass.
Trivs så himla bra på förlossningen, Och just nu går jag mer eller mindre med en klump i magen. Tänk om de inte förlänger mig, vad gör jag då?

Men visst. Jag har ju alla dagar fram till mitten av januari säkrat iaf. Men jag hoppas dem vill ha kvar mig!🙌🏻

Vincent fick vara hemma med Roger idag, hans astma har gjort sig påmind inatt, så för säkerhetskull så det inte är något annat än astman fick han vara hemma.
Reglerna är ju trots allt att han inte får vara på förskolan, men vet inte riktigt hur man ska tolka hans hosta heller. Känner igen den, den typiska astmahostan och det tar ju några dagar innan medicinen börjar hjälpa helt, för trots att vi började med den efter att läkaren tyckte de, hann vi inte få in rutinen och helt ärligt glömde jag den flera dagar i rad innan hans första hostning. Blö.
Men vi får vi se. Imorgon ska dem vara hemma alla tre ändå, Klara har studiedag, och dem små är lediga för att deras förskola är stängd. Så Roger får fullt upp, för denna mamman ska precis som idag sova bort hela dagen. Haha.


I detta nu somnar stora tösen också, så Nu passar jag på att önska er alla en fortsatt trevlig kväll och att ni får en bra natt med mycket sömn. Jag känner att denna natten blir nog bra! 🤩

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer