Kalvinknatet & mys!

Godkväll fina du!
Nyfiken på hur besöket hos dietisten gick?
Jo de gick sådär. Hon va såklart inte nöjd med Vincents vikt men de var precis som vi trodde, och hon ville fortsätta med näringsdryckerna och tillsätta ett pulver också som skulle blandas i maten.
Så vi får se, för sist vi körde med näringsdryckerna slogs magen ut helt totalt och Vincent mådde inte jättebra av dem. Men ja. Det löser sig nog.
Extra besök på BVC i sommar för att kontrollera så vikten inte dalar mer..

Annars har dagen varit lugn, jag har inte orkat så mycket utan har mer legat på soffan än gjort någon nytta.
I eftermiddags blev det dock bestämt lite spontant att Klara skulle på kalvinknatet för när jag frågade henne de för ett tag sen så ville hon absolut inte under några omständigheter. Men nu skulle hon tydligen, sagt och gjort. Ringde och hörde så där var plats och klockan 16 va vi på plats för att fixa plats och tröja till tösen. Wiho.
Hon va överlycklig iaf och det va huvudsaken. Sprang och va superduktig. 👌🏻 denna mamman hade dock jättepanik när jag inte hittade henne när hon hade sprungit färdigt. Men hon hade väl stannat och pratat med en massa på vägen vid målet så det var väl därför de tog sån himla tid, eller så kändes det längre än vad de var bara för man är orolig. 😅

Påvägen hem va barnen hungriga så vi bestämde oss för att ta en sväng inom donken och köpa mat med oss hem. Två nöjda barn och två föräldrar som slapp fixa med mat direkt när vi kom hem.

Nu sitter vi i soffan sen en tid tillbaka. Barnen somna strax innan 20, Vincent lite tidigare men har hostat som en idiot sen han somna. Wiho.
Det är förhoppningvis inte samma skit som jag har för jag hoppas innerligt att han slipper ha så jäkla ont i halsen som jag har. Blir ett samtal till vårdcentralen Imorgonbitti för antibiotikan har inte hjälpt ett skit och jag står inte ut😩. Bläääää.

Bild från innan ikväll ☝🏻️

Nu däremot är det paradise hotell som gäller, innan det är dags att inta sängen. ✌🏻️

Puss på er!

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Finja

Gillar

Kommentarer

minskatt
minskatt,
VI har haft nu lång o tuff resa med vår lille kille men näringspulvert har hjälpt honom super bra! Hoppas de funkar för Vincent med! Lycka till 💗
nouw.com/minskatt