Joel 1år! :)

Efter en sovande dag har vi nu hunnit med ettårskalas på finaste Joel i eftermiddags och kväll, kom precis hem efter att ha ätit gott, både mat, kakor och tårta & massa tragg. Underbara vänner har vi helt enkelt.
Så nu är det dags att svida om och ta på jobbekläderna istället och ladda för en natt på jobbet, förhoppningsvis går de bättre än inatt men man vet aldrig. Ryggen är änsålänge med på noterna och trycket neråt är inte fullt lika kraftigt som igår/inatt änsålänge, så utvärderingen blir intressant imorgon.

Stort grattis återigen fina Joel! 😍 & tack för ett mysigt kalas.

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Finja

Gillar

Kommentarer

Anna
Anna,
Tack för ikväll, så kul att ni kom 😘😘
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Från goodiebagen - By Margarete Nudel

Bloggträff

På bloggmiddagen i Helsingborg för några veckor sen fick vi ju hur mycket saker som helst, jag har varit lite dålig på att visa upp just vad vi fått, mer än den stora bilden där allt va tillsammans.
På lite begäran från By Margarete Nudel så kommer nu bilder på vad vi fick.

En jättehärlig poncho, en nagelfil, ett armband & ring i samma och sen även en värdecheckar som ger 10% vid ett köp, hur perfekt är inte det?
Jag älskade ponchon och har redan hunnit använda den några gånger, perfekt när man vill ha något över axlarna men det blir inte för varmt. Nagelfilen är perfekt, kan man aldrig få för mycket av.
Just armbandet och ringen i samma är inget som för tillfället är aktuellt just bu, det enda smycket Vincent accepterar att jag har på mig för tillfället är förlovningsringen. Haha!
Och en värdecheck är väl aldrig fel? ;)

Tyvärr lite dåliga bilder, men jag hoppas ni ser ändå!

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

Premiär för flaska!

Ligger och sniffar på vår älskade lilla bebis. Känner att jag inte fått min dos av honom idag då jag knappt haft honom. Märklig känsla men de är klart Roger med ska få mysa och kela. Haha!
Så nu försöker jag ta igen det☺️

Har varit och tränat ikväll, tänkte först avboka igen (hann inte me träningen med Lina i torsdags i med att jag var på begravning och innan vi var hemma alla så var passet redan påbörjat). Men jag gav mig fasiken på att jag skulle iväg trots att jag var trött och trots att jag insåg att det skulle krocka med maten till Vincent.
Hade ju utpumpat i frysen sen innan så ikväll fick han sitt första mål på flaska. En stolt storasyster mätte mig i dörren och sa "jag fick mata Vincent, helt själv" 😍 det är något hon sett framemot så de värmde gott i hjärtat!

Passet var ett mördarpass, iaf om man som jag är totalt otränad. Så jag hoppas att jag inte får allt för mycket träningsvärk till imorgon. Vill gärna kunna gå 😂

Tror Vincent hade saknat mig med faktiskt! Han riktigt höll tag i tröjan på mig, underbart! 😍😍👶🏻

Men med detta säger jag godnatt. Laddar för 3månaders sprutor på BVC imorgon. Gah. Tur att Roger ska med iaf, hatar verkligen att se mina barn få ont. Kommer börja gråta själv, vilket jag gjort när Klara fått sina sprutor. Trots att det har varit Roger som hållt.

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer