Jag trodde jag visste..

Jag trodde jag visste men ack så fel jag hade.
Igår va dagen där jag trodde vi skulle föda barn, där vår familj skulle utökas till 5st istället för 4st. Dagen jag väntat på, dagen där ajg faktiskt haft hoppet uppe och räknat ner till. Och varför just igår undrar ni?
Jo.
För en tid sen hade jag en tid hos min läkare på MVC, som jag haft innan och vi har haft en kontakt angående att jag skulle få bli igångsatt tidigare pga mående & att bebis faktiskt ligger över medel och inte behöver lägga på sig allt för mycket i onödan. Va hos honom i onsdags förra veckan, han skrev i min journal och jag trodde det skulle vara så. Va på TUL på eftermiddagen samma dag & fick en ny tid, en tid vad jag trodde va bedömning för igångsättning. Tiden va igår.
Men när jag kommer dit, blir jag bemött som att jag var dum i huvudet, som att jag inte visste någonting. Här va det inte snack om något igångsättning (då hade hon inte ens pratat med mig utan hon sa det direkt när hon kom in genom dörren i stort sätt.) det enda hon tänkte göra va och kolla så bebis mådde bra, och sen lägga upp en plan inför kommande veckor. En plan som jag för det första trodde skulle vara att vi fick vara kvar, där och då. Och sen va det absolut ingenting jag ville göra med henne.

Nog för att känslorna tog över, besvikelsen, smärtan, frustrationen och ja allt. Men hon va veklingen inte gjord för sitt jobb, hon skulle nog inte jobba med gravida & hormonfyllda kvinnor och hon hade ingen som helst förståelse till varför jag blev ledsen, hade ont eller inte - hon hade till och med mage att säga. Ja men du har ju varit gravid två gånger innan.

Jaha okej? Och hur vet du att det är exakt samma graviditeter? Ingen av dem andra va samma & denna är definitivt inte samma.

Men ja. Summan av kardemumman va att jag blev hemskickad, utan att egentligen veta så mycket mer. Jag skulle få en ny tid till Mats eftersom det va han som "lovade" mig igångsättning. Men när och hur? Ja det är nog ingen som vet.
Och kroppen, ja den va inte mogen för att föda barn för fem öre enligt henne. Nejmen tack. 😩

Förväntar mig just nu två veckor över, med igångsättning ändå.

Jävla skit.

Det enda positiva va att där va några fina vänner som överraska mig med en babyshower igår, vem kunde tro att man skulle få en sån vid 3dje barnet? 😍 haha.

Nu däremot är det frukost och sen ska jag gå med barnen till dagis 👌🏻

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Finja

Gillar

Kommentarer

taazzsih
taazzsih,
Massa kramar fina du 💕
nouw.com/taazzsih