Jag överlevde!

Emma-Matilda ??, Familjen ?

Godkväll alla vänner, bekanta & såklart alla ni andra som jag inte har en aning om vilka ni är? ;) haha.
Hur är det med er alla?
Med mig är det minsann bara bra, trött men bara bra.
Jag har överlevt mina första dagar på jobbet, och njuter nu av att det är två veckor till nästa pass. Samtidigt som jag tyckte de var jätteroligt att vara tillbaka och hade mer än gärna jobbat mer, eller?
Nja, jag njuter av mammaledigheten för det är något jag aldrig kommer få igen, kommer aldrig få igen tiden med barnen. Och visst, min kära sambo får gå miste om det istället för att jag tvunget ska vara hemma, men han ska ju få nästa år. Då får jag faktiskt njuta hur mycket jag vill nu. ;)

Helgen har tagit på krafterna, jag är tröttare än vad jag varit på väldigt länge, jag vet inte ens när jag somnade klockan 21 senaste. Men igår gjorde jag det, ett tecken på att hjärnan va helt slut? Jajamen. Jag hade nog kunnat somna nu med, om jag hade lagt mig. Jag tyckte dock att det var dags att nörda lite först, skriva av mig och vara allmänt flummig i inlägget.

I lördags va det ju först jobb halva dagen, sen när jag kom hem dröjde det inte allt för många minuter innan Wandy, Tobbe och Lowe kom hit, Roger och Tobbe skulle titta på fotboll här i finja. Finja mötte Röke men jag och Wandy passade på att tragga massa skit och ta det lugnt här hemma istället. Kvällen gick i samma lugna spår. Barnen somnade i vettig tid och vi unnade oss varma mackor till kvällsmat. Mums! Och sen när Klara också hade somnat unnade vi oss ännu mer, med glass. Haha!
Men sen gick vi ju som sagt och la oss mycket tidigare än vad vi brukar göra, men vi var helt enkelt trötta båda två. Så filmen vi startade får ses färdigt en annan dag för vi insåg nu ikväll att det nog inte var lönt att starta en film ;)

Dagen idag har mestadels gått till jobb, jag kom hem mös med barnen lite. Sen försvann Klara ut och lekte med några kompisar, och jag somnade på soffan så Vincent och Roger fick roa sig själva. Haha! och lagom tills Roger väckte mig kom jag på att jag skulle träna idag så barnen har jag inte träffat mycket idag. Och det straffar sig nog under natten, för vincent va såååååå suttig och närgången inatt. Så hoppas på en bättre natt inatt.

Jag är stolt över mig själv och klappar mig själv på axlen, jag stack iväg och tränade ikväll. Trots att jag kanske hellre hade varit hemma med familjen och trots att jag visste att jag skulle vara ensam där. Eller ja, ensam är ju såklart ett fel ordval. men där var ju ingen jag kände och jag tyckte de är lite skönt att ha någon man känner. men till vilken nytta egenligen? Mer än att ha någon att skratta med när man gör så galet fel? eller någon som man sporras genom att man ska klara lite mer än den som är bredvid, man får inte ge upp? Aja. det gick bra att vara själv, men jag saknade ändå att ha någon att utbyta blickar med, ett litet skratt och att snacka innan. hallå? halva grejen ju! haha..
Aja, får ta igen de nästa gång ;)

​Dessa två. <3

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Fina dem är 😊🌸
nouw.com/jenniferofhbg