Jag måste göra något åt det.

En morgonmänniska har jag aldrig varit, utan jag har alltid varit den som mer än gärna sover länge på morgonen och har absolut inga problem att sitta uppe på kvällarna. Vilket kanske passar när man inte har barn, men just nu har jag kommit in i en period där jag har svårt att komma till ro på kvällarna, och det resulterar till att jag gärna sitter uppe längre än vad Roger gör.
Det har jag inte gjort innan, vi har nästan alltid gått och lagt oss samtidigt och för mig har det varit mysigt. Att få krypa ner bredvid varandra - men sen har jag oftast alltid somnat först och där får Roger ligga och lyssna på mina söta snarkningar.

Ikväll är likt de andra kvällarna den sista tiden. Gossip girl går i bakgrunden på tven och jag halvtittar på det, samtidigt som Melissa knorrar till bredvid mig och jag sitter här.
I detta nu skriver jag ju, men i fliken bredvid håller jag på med en fotobok. Så mycket tankar, så mycket bilder. Det gäller bara att hitta de perfekta bilderna och göra den perfekta boken! :D
Men mer om den kommer senare, för just nu har jag bara precis börjat med den.

Idag fick vi sällskap av Emma och en av hennes söner Charlie en stund. Supertrevligt som alltid, dock brast mitt tålamod både en och två gånger på barnen. Jag hatar att skälla och skrika på dem, och av någon anledning har det blivit att vissa dagar känns det som min kropp vill flytta ut från sin egen. Jag känner mig mer och mer nedstämd, men bara vissa dagar. Sen vissa dagar har jag fullt med energi och är pigg och glad.
Jag har hört lite om biverkningar på hormonspiralen jag har, att det kan vara en biverkning av det. Så jag tänkte att jag kanske skulle ringa min barnmorska och prata med henne om just detta, för jag vill verkligen inte att mina barn ska tycka att jag är en hemsk mamma. Att de inte ska känna sig trygga med mig, för att mitt humör svajjar.

Älskade fina barn, jag hoppas att ni vet att jag älskar er av hela mitt hjärta.

ettårsbilderna på alla tre barnen. Så olika, både till utseende och personlighet, men ändå så lika.

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Åh så söta! Vad mysigt att sätta ihop ett fotoallbum! Låter som att du har en mysig kväll! Men vad jobbigt det låter med nedstämdheten. Hoppas det bara är tillfälligt och att det inte beror på någonting mer än bara allmänn trötthet eller så. Lycka till 😊 // Petra Elisabeth
nouw.com/petraelisabeth
Johaannaa
Johaannaa,
Hoppas det blir jätte med humöret ! Jag hade kopparspiral i 2 år , men tog ut den ! För den krånglade verkligen så sjukt mycket 😴🙄! Så söta bilder 😘😘😍
nouw.com/johaannaa
Emma,
Åååååh jag kollar också på gossip girl innan jag ska sova haha 😃
www.madurban.se
jag är en riktigt morgonmänniska. Inga problem att stiga upp 5. Men att hålla mig vaken efter 23 på kvällen är lönlöst.
mariasliv.net
jag är en riktigt morgonmänniska. Inga problem att stiga upp 5. Men att hålla mig vaken efter 23 på kvällen är lönlöst.
mariasliv.net