Jag hittade den, i kuddfodralet..

Godkväll finisar!
Efter en natt med massa rännande upp och ner, både för mig & R då båda barnen varit vakna i omgångar. Vincent har varit superorolig och snurrat, gnällt och haft sig. Klara drömde nog och tyckte inte att hon skulle sova något mer. ZzZ..
Men de sista timmarna sov de som bäst, bredvid varandra eller nästintill på varandra i vår säng - såklart! haha. trångt och mysigt.
Efter de sista timmarnas sömn va det tungt att gå upp, speciellt när man inser att Klara skulle vara på förskolan inom 20min. haha! Men vi hann, lagom till frukosten på förskolan, sen blev det tragg med Lina påvägen hem och såklart blev hela morgonen försenad. Att man inte tänker till förens efteråt. Sen gjorde det ju inte saken bättre att jag var av med min telefon, den var putsväck efter Klara hade tagit ur den ur laddaren imorse. Och det enda jag tänkte "bara hon inte råkat få med sig den till förskolan" Och sen hann jag även tänka "hur ska jag hitta den utan verkens internet att kontakta någon som kan ringa mig, eller någon annan telefon att ringa upp min." gaaaah blir så trött på mig själv. Jag hittade den iaf, i kuddfördralet - med andra ord, Klara ville nog inte att jag skulle ha den med mig idag. haha!
Men iaf, jag kom försent till frukostdejten hos Mikaela med Mikaela & Silja, Elin & Edwin och Caisa. Supermysigt och supertrevligt att träffa en del av de fina flickorna från jobbet. - Dem som gör att man saknar jobbet lite extra. (Samtidigt som jag absolut inte saknar det utan vill mer än gärna bara spendera dagarna med våra fina barn och hitta på mysigheter. :D)

Hela förmiddagen spenderades hos Mikaela, men god frukost, massa tragg och så goda kanelbullar. (men jodå, det går bra med viktnedgången. speciellt när man äter god frukost va varannan dag. :p haha)
Efter lite panikletande efter mina nycklar (att jag inte har ett senilsnöre runt halsen...) åkte vi och hämtade upp loppan på förskolan. Där bestämdes det lek med Alma och Thea, så efter vi hade varit och handlat va det bara att packa in alla varor och sen styra bilen mot kompisarna.
Eftermiddagen bjöds på mellanmål, tragg och flickorna lekte. Vincent han kröp rundor och tyckte stundtals att livet var toppen ;)
Han kryper ju numera runt överallt, ställer sig mer än gärna upp och släpper. wiho. Han slår sig med andra ord tusentals gånger om dagen om man inte sitter eller går efter honom hela tiden. Men han lär väl sig, förhoppningsvis.

Kvällen har gått i mys. Myst massor, och ätit god mat. - sill & potatis! hihi

Och nu känner jag att sängen skriker mitt namn, och ögonen samarbetar inte riktigt med mig. Så jag hoppas på lite mer sömn än föregående natt. :)


Vi kör en favorit i repris. Tycker denna bilden är så himla fin på våra fina ungar :D

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer