Jag är kär, bara kolla färgen 😍

Det är väl ingen hemlighet att jag avgudar våra nappflaskor får twistshake?
Och ännu en gång blir jag positivt överraskad över dessa flaskor, inte bara för deras otroligt snygga färg. - finns inga flaskor som slår färgerna 👌🏻😍 sen nu härromdagen fick jag (Vincent) hem en ny flaska, orange och en ny napp till, spout napp. För innan har vi bara haft nappflaskorna från twistshake till just ersättningen, och haft en annan liten flaska till måltidsdryck. Men det har blivit sånt kladdande på sista tiden, han vänder upp och ner på flaskan och vips är halva innehållet på bordet. Och jag måste säga att jag är så nöjd med den nya nappen. 👌🏻 Vincent däremot, han är en aningen frustrerad över att där inte kommer massa dricka när han vänder på den. Haha. Kommer lite när han trycker ner nappen i bordet, men inte alls som med den andra nappen.
Såhär står de om spout nappen på twistshake's hemsida;
Spouten passar på alla Twistshake’s nappflaskor. Spout-nappen gör övergången från amning eller från nappflaska till mugg extra enkel. Självklart är Twistshake Spout Spillsäker, perfekt för bebisars aktiva livsstil! För att barnet ska få rätt stöd är dinappens botten globformad och mjuk.

Spillsäker – perfekt för att träna bebisen att dricka.
Idealisk – när du är på språng, stödjer bebisen aktiva livsstil.
Super-soft silikon – känns skön i bebisens mun.
Passar på alla Twistshake’s nappflaskor.
BPA-fri – säker för ditt barn och tryggt för dig.
2x silikonnapp – tillverkad av förstklassig supersoft-silikon.
För bebisar över 4 månader.
(Säljs i 2-pack på hemsidan, för 69kr 👌🏻)

Det som självklart är en fördel genom att klicka sig vidare till deras hemsida efter du läst detta, det måste ju vara att du får 20% på hela sortimentet, nappar, nappflaskor & Hot or Cold - Isolerad flaska, om du använder dig av Emmamatildaa20 i kassan.

Och jag, ja jag väntar med spänning på vår Hot or Cold - Isolerad flaska som jag la in en beställning på härromdagen. 👌🏻

Nu däremot, ja nu ska jag mysa ner mig i soffan med min man som jag älskar över allt annat. Intensivmysa en stund innan det är dags att köra till jobbet för nya utmaningar. 😁👌🏻
Ha en bra kväll, och sov så gott inatt finisar!

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Finja

Gillar

Kommentarer