Inte alltid så lätt att få till det.

Hejsan!
Idag startade morgonen lite för tidigt, i alla fall om du frågar mig och tyvärr är det nog så att Vincent med tyckte det. Egentligen. Han vaknade strax innan 6 och det gick inte att somna om honom efter att han hörde Roger, och tyvärr blev han mer eller mindre förtvivlad när han inte var där när han gick upp ur sängen och mer eller mindre skrek när han hörde att bilen körde iväg. :( Men ja. det vände rätt snabbt men hela förmiddagen har han varit trött.
Han som egentligen brukar hålla sig vaken till närmare 11.30 eftersom han brukar äta 11. Men nejdå, jag gav han mat redan vid 20 i 11 för jag bestämde med Sofie att vi skulle ut och gå vid 11, men jag gick inte i han all mat utan han somnade sittandes vid matbordet. :( Innebär också att han somnade på tok för tidigt, och vaknade också nu på tok för tidigt trots två omgångar där jag fått somna om honom eftersom han vaknat av en eller annan anledning.
Nu däremot sitter han och leker med Klara. Vilket för mig är en frid, de leker oftast fint och då kan jag passa på att luta mig tillbaka lite. Ja det tänker ni att jag gjort nu när han sovit men icke. En timme av sömnen gick till att gå med Sofie, sen har jag sysselsatt Klara resterande del av hans sovstund, förutom de två omgångarna jag har suttit inne hos Vincent och försökt få honom att somna om igen. :P Men jag klagar inte, eller jo. Lite.

Huvudet värker och jag är lite trött. Inte sugen på något att äta men ändå sugen på allt, ja ni hör ju själv. Dagens ilandsproblem. haha!

Nej nu ska jag ta och mysa med mina underbara barn. Blir nog att gå ut i det fina vädret, om barnen tillåter vill säga! :D

Inte det lättaste att få till en familjebild, där alla ska titta in i kameran och se glada ut. Men i augusti när vi skulle på bröllop gjorde vi ett tappert försök ;)

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

emmamatildaa
emmamatildaa,
Tack kära du 😊
nouw.com/emmamatildaa
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Så fin bild 🌸 åh så vacker du är 😍
nouw.com/jenniferssynpalivet
Så fin bild på Er 😍🌸
sofiawerlin.se