Ibland stressar man upp sig i onödan.

Familjen ?, Emma-Matilda ??

Godkväll alla finisar!
Nåväl, jag skrev ett inlägg innan. I väntan på att "få gå ner och duscha" men Roger kom ut tidigare än väntat så jag plockade bort inlägget och börja om ;)

Morgonen startade först vid halv 8. Men blev också rätt stressig pga av det. Jag gick upp och gjorde vid mig, och tur va väl de med tanke på att allt blev helt försenat efter lämningen på förskolan. haha.
Klockan var strax innan 8 när v begav oss till förskolan för att lämna av en taggad Klara. Hade sen innan bestämt att Klara skulle följa med sina kompisar Hugo och Ella hem efter förskolan och detta var hon så taggad över, och jag kan tänka mig att det har tjatats om det på förskolan under dagen. haha! Dock blev hon så himla ledsen för att jag missade att vinka till henne och det satt nog i hela dagen för hon hade saknat mig idag. Gör ont i mammahjärtat!
Jag och Vincent däremot gick hem, slängde i oss lite frukost, Vincent fick "fria händer" i ena skåpet i köket och rev ut allt... Medans jag försökte få ihop vagn, skötväska och sen fixade vi även med stolen i bilen. Klaras stol, hade liksom plan på att han skulle vara vaken hela vägen till Älmhult där destinationen va idag. Blev det så? nej, men vi gjorde ett försök iaf. ;)
Vi körde iaf tilllsammans med Anna, Maria, Martina och Jennie till Älmhult och Maxomorra outleten. Där hittades lite fynd, bild på de tänkte jag bjuda på under morgondagen.
Efter det blev det Ikea och lunch. Mums! En runda på Ikea och lite fattigare styrde vi oss hemåt igen, eller ja. Hem till Hugo, Ella och Pernilla där de va fullt ös. Vi stannade även en stund extra så barnen fick leka av sig all energin och det var en trött Klara jag fick med mig hem därifrån ;) Hemma blev det bara precis in och vända, byta kläder sen skulle barnen och Roger iväg på bollskoj och jag skulle steka pannkakor innan jag skulle iväg till kvällens träningspass. Puhh!
Nu sitter jag iaf bänkad i soffan och tänkte titta på ett avsnitt av Switched at birth och äta lite kvällsgott - Propud och två knäckemackor. mums! innan det är dags för sängen! :)

Tänkte lagt upp bilder med, genom telefonen. men den dog (såklart...) så bilderna kommer i ett separat inlägg ;)

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer