i snigelfart

Att få ha privilegiet att ha Roger hemma en dag extra varje är helt underbart. Speciellt för Vincent, han älskar måndagarna med pappa. - stora fixar dagen!

Idag har vi minsann både hunnit med utvecklingssamtal, eller ja. Jag har varit på utvecklingssamtal medans Roger va hemma med båda barnen, och Klara i skolan.
Det var ett roligt samtal, att få höra att Vincent mognat till. Att han är lättare att samarbeta med, att han lugnat sig. Sen har han såklart sina stunder han med men de är inte alls lika ofta och lika kraftfulla.
Det känns också skönt att få höra att han kan, han vill och han utvecklas. I en rasande fart. Han vill så mycket och han försöker, men ibland blir det fel.

När jag var påväg hem från utvecklingsamtalet mötte jag Roger och de små, de var på promenad och den promenaden slutade med att vi stanna och tittade på sniglar. Vincent va lagom faccinerad över dessa djur. Haha! Stora som små, i evighet satt han och titta på dem och jag vet inte vad som gjorde de så intressant men jag vet att han flertal gånger under dagen gick tillbaka till de stora bladet och lyfte nog tillbaka de stackars sniglarna några gånger när dem kröp där ifrån. haha..En runda till förmedlingscentralen innan Melissa skulle sova hann vi också med, jag och lillfisen.
Det var mest för att där var ett paket som hade blivit skickat dit, men sen behövde Klara nya stövlar så jag passade på att handla ett par till henne när jag ändå var där. Vi såg till att fynda lite andra saker med - såklart! :D haha

​Nu kommer snart Klara hem så då blir det mys med henne, innan vi förmodligen fördriver resten av denna måndag på bästa sätt - lek ! :D

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229