Hur har ni de?

Hej finisar!
Hoppas ni haft en bra start på året och att ni håller er friska och krya, trots allt skit som cirkulerar. För inte bara är det Covid-19, nej där går ju faktiskt ”vanliga” förkylningar och andra influensor också.. blä!
Här hemma har varit varit ”isolerade” en längre tid, först va det jag som åkte på feber och halsont, och kort därefter va det Vincent som föll på förkylning, hosta, snor och feber. Hängig och Dan och någon dag efter blev även lillasyster lite hängig. Inget som höll i sig så länge men pappan i huset däremot har åkt på en fruktansvärt långdragen sak. 😑


Men som sagt, vi avslutade året bra ändå och hoppas på att vi kan få påbörja det nya året bra också. Trots förkylning. Barnen är krya och så även jag, nu väntar och längtar vi bara tills pappan också blir frisk. Inte för att vi ska träffa massa människor, utan mer för att livet kanske ska återgå lite mer som innan jullovet.

Att man inte ska träffa människor som man inte brukar, absolut. Men jag kan inte isolera mig helt. Någonstans känns de inte som nära vänner (de man träffar ofta) och familjen (mor & farföräldrar) - så länge de vill såklart.

Just nu saknar jag många, listan är lång.

Men överst står nog mina småbröder, mamma och pappa & mormor, Kort därefter min bästa vän Emma & hennes barn. ❤️

Någonstans känns de ändå som en lyx att kunna ha ett visst umgänge så som en av de närmaste mig. Senita, nu blir det inte alls som förr och idag sågs vi ute vilket både jag och Senita egentligen hatar men - barnen bytte julklappar (försenat pga förkylda barn), vi va ute och cykla/gick med barnen och sen på eftermiddagen gick vi till lekplatsen, ute alltihopa och de är ju inte som innan. Men det betyder ändå så himla mycket att få det sociala.

Hur ser ni på allt? Träffar ni folk som vanligt? Eller ni är också försiktiga?

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer